Västerbottesticks och Brownieshake

Nytt på Max: Västerbottensost Sticks och Triple Chocolate Brownie-shake

Från och med i sommar har Max fler gröna burgare på menyn än köttvarianter. Dessutom kommer flera nya salladsbowls och Spicy Avocado är tillbaka! Utöver den givna beställningen på Västerbottenost Sticks och brownie-shake alltså.

Västerbottensost är kungen av svenska ostar – tycker nog väldigt många i alla fall. Och det är något Max tagit fasta på. I sommar kan du nämligen njuta av nya sideordern Västerbottensost Sticks. Tidigare har ostälskarna kunnat välja på mozzarellasticks och cheese fries. Men det här? Oststicks 2.0!

– Vi är väldigt stolta över att Västerbottensost äntligen finns på Max meny, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max. Jag använder Västerbottensost i min egen matlagning och vi har verkligen sett fram emot att ta in den här karaktäristiska smaken på vår meny.

Brownieshake

Dessutom gör två nya lyxshakes entré; Triple Chocolate Brownie med choklad och browniebitar samt lyxshake med äkta bourbonvanilj. Sedan tidigare finns lyxshaken i bland annat smakerna Salted Caramel och hallon-lakrits.

Favoriten Spicy Avocado är tillbaka

Spicy Avocado-burgare

Spicy Avocado blev fort en favorit hos många – nu är den tillbaka!

Succéburgaren Spicy Avocado med solmogen avokado, färsk jalapeño, picklad rödlök och sourcreamdressing gör en efterlängtad comeback, till mångas glädje.

Fler gröna än röda burgare på menyn

Förra årets goda nyhet Delifresh Plant Beef Patty, som är en av de bästa köttfria burgarna vi smakat, kommer i en mindre version på 90 gram, vilket gör att Max numera har fler gröna än röda burgare på menyn.

Max fortsätter också att skruva på detaljerna för den perfekta burgaren. Bland annat byter man ut rödlöken mot en sötare gul lök och har förbättrat receptet på sesambröden.

Nya salladsbowls

Max salladsbowls

Efterlängtade nykomlingar för alla som gillar sallad och vill ha variation.

Dessutom välkomnas flera nya, matiga salladsbowls till menyn med Crispy No Chicken, Halloumi, Grilled Chicken och Crispy Chicken som val av protein.

Nyheterna finns att beställa på Max från och med 14 maj.

LÄS MER:

Max vegoburgare ska göra dig dubbelt så mätt 

Hemburgarlådan: Max nya gör-det-själv-kit

Nytt EU-förslag kan sätta stopp för sojakorvar och vegoburgare

Snickersmilkshake och 3 andra beautyboostande recept