OLW:s nya snacksbutik och en påse ostbågar

OLW öppnar snacksbutik – här ligger den

Älskar du chips och drömmer om att få strosa runt i en butik fylld med enbart krispigt snacks? Då är den här nyheten definitivt något för dig. I dagarna slår OLW nämligen upp dörrarna till sin alldeles egna butik. Här är allt vi vet!
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks
Slå på ljud

Vill du lära dig mer om cheez doodles historia och få en inblick i hur man tillverkar chips? Då bör du planera in ett besök till OLW:s nyöppnade snacksbutik.

I dagarna gick chipsjätten nämligen ut med nyheten att de öppnar en egen butik där besökarna kommer ges möjligheten att fördjupa sina kunskaper om snacks och köpa med sig godsaker hem. Med andra ord – det bästa av två världar.

Här ligger OLW:s nya butik

Snacksbutiken har OLW valt att placera i Filipstad, närmare bestämt i det gamla Leko-huset. Varumärkets förhoppning är att varje besök ska känns som en upplevelse, och att butiken ska få leva vidare i generationer.

– Vi på OLW har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik. Vi kommer från hjärtat av Värmland där vi producerat våra älskade snacks sedan 1967 så att vi valt att placera butiken i just Filipstad känns både självklart och kul, säger Frida Axelsson, affärsutvecklare på Orkla Confectionery & Snacks, som äger OLW, i ett pressmeddelande.

När det kommer till inredning har OLW valt att behålla den lantliga känslan som butikslokalen har. Därtill har klassiska element från OLW:s produkter införlivats i interiören då väggarna till exempel pryds av en cheez doodles-tapet.

Då öppnar OLW-butiken i Filipstad

OLW:s nya snacksbutik öppnar lördagen den 23 januari. Med tanke på smittspridningen som råder i samhället rekommenderar vi dock att man avvaktar med sitt besök. Råden från Folkhälsomyndigheten är bland annat att undvika alla typer av trängsel, begränsa antalet inköp och följa de råd och anvisningar som butikerna har satt upp.

Foto: OLW

Relaterade artiklar
Estrellas nya smaker 2021 – en comeback och en riktigt oväntad nyhet
Nu kommer chipsen med smak av strawberry daiquiri
Nu kommer chips med smak av smör och havssalt