Artikeln innehåller reklamlänkar
Pride 2021 i Stockholm och Sverige - 6 Prideflaggor att beställa hem

Pride-flaggor i olika former och storlekar.

Vill du också fira kärleken? Här är 6 Pride-flaggor du hinner få hem till festivalen

Snart inleds Stockholm Pride och oavsett om du är på plats eller inte så kan du också låta Pride-flaggan vaja för att visa att du står för mångfald och kärlek i alla dess former. Vi har samlat Pride-flaggorna med snabb leverans!
Baaam firar pride med Cherry Wilder
2:11

Efter reklamen: Baaam firar pride med Cherry Wilder

(2:11)

Slå på ljud

Äntligen Pride – och denna gång är den äntligen i fysisk form igen. Mellan 2 och 8 augusti pågår Stockholm Pride-festivalen på Södermalm i Stockholm under temat Nyckeln till frihet. Du kommer att kunna läsa mer om Pride här på Baaam under veckan – och om du redan nu vill beställa hem Pride-flaggan i olika former för att hissa i flaggstången eller vifta med på stan så har vi samlat varianterna med snabb leverans nedan!

Här kan du läsa om de olika pride-flaggornas betydelse!

Deltagare med Pride-flagga under Pride-festivalen i Pasto, Narino, i Colombia

I juni gick Pride-festivalen i Colombia av stapeln i staden Pasto.

Foto: TT/Sebastian Maya

Pride-flagga att beställa till Stockholm Pride 2021

Här är sex små och stora Pride-flaggor, för såväl Pride-festivalen som din flaggstång eller bil, som skickas samma vardag om du beställer dem innan klockan 16.00. Klicka på respektive flagga för att läsa mer!

Prideflagga för flaggstång

Hissa flaggan för alla att se! Den här Prideflaggan finns i tre olika storlekar och passar perfekt att hissa i flaggstången under Pride – och alla andra dagar också för den delen. Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Prideflaggor på pinne

Låt inte bara närområdet, utan även alla du möter, se var du står! Dela med dig till nära och kära av det här 4-packet Prideflaggor på pinne så att ni kan vifta med dem i Pride- paraden som deltagare eller åskådare eller under Pride-festivalen. Läs mer och köp dem här (länk till Partykungen).

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Prideflagga i tyg

Saknar du flaggstång? Den här Prideflaggan i tyg är perfekt att hänga ut på balkongen eller att svepa om dig under festivalen. Ja, den passar faktiskt till precis alla tillfällen – och kostar dessutom inte många kronor. Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Pride-cape

Vill du bära budskapet med dig men slippa hålla i flaggan? Då är den här cape:n ett grymt alternativ. In med armarna i capen – klart! Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Prideflagga för bilen

Vill du göra som Stockholms bussar och köra runt på gatorna med Pride-flaggan? De här Prideflaggorna fäster du i sidorutorna och de vajar sedan vackert i vinden. Det finns även en variant med sugpropp att fästa på motorhuven, läs mer och köp här (länk till Partykungen).

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggorna.

Stor (alltså jättestor) Prideflagga

Känns alternativen ovan lite för små och diskreta? Vi lovar att blickar kommer att dras till den här enorma Prideflaggan – som är hela 3 gånger 10 (!) meter stor. Dessutom kan de fästas i varandra på kortsidorna för en ännu längre flagga – perfekt om ni vill ha en låååång Prideflagga i festivaltåget! Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Vill du stötta den ideella organisationen Stockholm Pride och dess värdegrund? Du kan läsa mer och enkelt bli medlem här!

Andra flaggor än regnbågsflaggan

Visste du att det finns flera andra flaggor än den klassiska regnbågsflaggan? Du hittar några av dem nedan – och kan läsa mer om vad de betyder här.

Bisexuell

Den här flaggan symboliserar de som identifierar sig som bisexuella och som kan älska eller attraheras av människor, oavsett kön. Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

flagga bisexuell

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Transgender

Skaparen av den här flaggan ska själv ha sagt att det vita fältet mellan de två typiskt "könade" färgerna blått och rosa symboliserar icke-binära och personer som genomgår könskorrigerande behandling. Läs mer och köp den här (länk till Partykungen).

flagga transgender

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Asexuell

Begreppet asexuell kan användas för att beskriva en person som under en period eller aldrig någonsin känner sexuell attraktion, sexlust eller inte vill inkludera andra fysiskt i sitt sexliv. Läs mer och köp flaggan här (länk till Partykungen).

flagga asexuell

Klicka på bilden för att komma direkt till flaggan.

Baaam firar Pride med Cherry Wilder:

Baaam firar pride med Cherry Wilder
2:11

Efter reklamen: Baaam firar pride med Cherry Wilder

(2:11)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Här är 18 prideflaggor – och deras betydelser
OS har aldrig varit mer gay – här är 30 anledningar varför
6 saker du som heterosexuell cisperson bör tänka på under Pride