ruby rose 2016

Ruby Roses starka text om sin depression: "Jag kunde inte känna lycka"

Ruby Rose fastnade för funktionen "timehop" på Facebook och bestämde sig för att skriva öppet om kampen mot sin långa depression.

Facebook dyker det ofta upp minnen från ett par år sedan och samma sak hände skådespelerskan och modellen Ruby Rose, känd från bland annat Orange is the new Black. Stjärnan fick se en av sina egna tweets som skrevs för tre år sedan, och bestämde sig för att skriva en stark text om kampen mot sin depression.

”Det är med stor sorg jag, trots allt jag har testat på kort tid, känner att jag fortfarande förlorar kampen mot min depression”, skrev hon på Twitter för tre år sedan och kommenterade att hon känner sig glad över hur hon lyckades vända sitt liv.

På Instagram skrev Ruby Rose mer om sitt gamla liv och stöttas nu av många fans efter sin text om depressionen.

”Vilken väckarklocka… Jag skulle ljuga om det inte skakade om mig att se det. Att bli påmind. Den känslan, det ögonblicket. Jag hade nått botten. Jag kunde inte känna lycka överhuvudtaget förutom hos mina hundar, och inte ens det var nog. Jag trodde att jag hade misslyckats som människa och i vuxenlivet. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag åkte till USA för att jobba med terapeuter och spenderade i princip alla mina pengar jag någonsin tjänat på ett dyrt rehab och mycket terapi (det finns absolut andra sätt att göra det på”, skriver hon.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

”Jag vill inte babbla vidare, jag känner bara att jag vill reflektera över det här eftersom jag valde att kämpa och jag trodde det betydde att jag skulle få leva. Jag trodde INTE att det betydde att jag skulle få leva mitt drömliv. Jag trodde INTE att det skulle resultera i det här fascinerande livet jag är en del av nu. Det får mig bara att undra hur många andra som är dagar, timmar eller sekunder från att inse sitt eget värde och sin potential”.

Ruby, som fick enorm respons på sitt inlägg, avslutade på Twitter med att skicka en hälsning till alla sina fans som också mår dåligt. ”Du är betydelsefull”, skrev hon.

Läs även:
Sju saker vi vet om Orange is the New Black säsong fyra
Ruby Roses viktiga video om könsidentiteter
Hon förvandlar sig till Ruby Rose på mindre än två minuter

Foto: All Over Press