Se när Hillary Clinton ÄGER Trump – med äkta girl power!

Under hösten har det varit ett flertal debatter mellan presidentkandidaterna i USA. Se när Hillary Clinton krossar Donald Trump och står upp för världens alla kvinnor!

Hösten har kantats av flera heta debatter mellan USA:s presidentkandidater Hillary Clinton och Donald Trump. Vi minns tillbaka till den allra första, en minst sagt het debatt, då Hillary Clinton sopade banan med Donald Trump.

Dessutom passade hon på att stå upp för världens alla kvinnor. You go girl!

”Det här är en man som har kallat kvinnor för grisar, lata, och hundar. En person som har sagt att gravida är ett besvär för arbetsmarknaden. Han har sagt att kvinnor inte förtjänar jämlik lön, så länge de inte gör ett ’lika bra jobb som män'”, säger Hillary i debatten.

”En av de värsta sakerna han har sagt, handlade om en kvinna i en skönhetstävling – han älskar skönhetstävlingar, supportar dem och hänger gärna på dem – och han kallade den här kvinnan för ’Miss Piggy’. Senare kallade han henne för ’Miss Housekeeping’, för att hon var från Latinamerika, fortsätter hon.

”Donald, hon har ett namn och har blivit en amerikansk medborgare – och jag kan lova dig att hon kommer att rösta i november”, avslutar Hillary.

Se hela klippet nedan!

Läs mer
Amy Schumers svar på Emmygalan får oss att älska henne ännu mer
Mia Skäringer – hyllas för sitt ärliga inlägg om det perfekta livet
Emma Watsons fem bästa citat om feminism från 2015