bridget jones baby trailer

Se trailern för nya filmen om Bridget Jones

I höst har den tredje filmen om vår favorit, Bridget Jones, premiär och förväntningarna är skyhöga. Nu har en ny trailer släppts och den tar dig rakt in i en kärlekstriangel.

I den tredje filmen, Bridget Jones Baby, får vi återigen se Renée Zellweger och Colin Firth i rollerna som Bridget och Mark Darcy. Det är elva år sedan På spaning med Bridget Jones kom kom, och hela fjorton år sedan Renée Zellweger debuterade i Bridget Jones dagbok.

En stor förändring i den nya filmen är att ytterligare en man nu finns i Bridgets liv – Jack Quant. Han spelas av ingen mindre än McDreamy från Grey’s Anatomy, aka Patrick Dempsey. Den största förändringen händer dock i Bridget, som i filmen är gravid.

Den nya filmen handlar om att Bridget har gjort slut med Mark, efter att hennes ”happily ever after” inte riktigt blev som hon hade tänkt sig. Hon är nu en singel i 40-årsåldern som bestämmer sig för att fokusera på karriären och vännerna. För en gångs skull har Bridget allt under kontroll – vad skulle kunna gå fel? Det är givetvis då hon springer in i amerikanen Jack som är raka motsatsen till Mark. Helt plötsligt upptäcker Bridget att hon är gravid, men hon har ingen aning om vem som är pappan…

Se trailern här:

Den 16 september har Bridget Jones Baby premiär. Hur mycket längtar du?!

Kolla även in:
Se bilderna från inspelningen av nya Bridget Jones-filmen
McDreamy klar för huvudroll i nya Bridget Jones-filmen
Nydumpad? Hyr en hunk som gör dig glad igen

Foto: IBL