Snapchat lanserar en helt ny produkt (och byter namn!)

Snapchat lanserar en helt ny produkt (och byter namn!)

Snapchat avslöjar att de byter namn. Samtidigt släpper de nyheten om att de kommer lansera en ny produkt – som vi älskar redan nu!

Snapchat ska inte längre heta Snapchat. Appen kommer nämligen att byta namn till Snap Inc, avslöjar Wall Street Journal. Samtidigt berättar företaget om en ny produkt de planerar att lansera – ett par glasögon. Och vi älskar dem redan!

Läs mer: Hur vet jag om någon tagit bort mig från Snapchat? Här är svaret

Spectacles, som bågarna kommer att kallas, är designade för att kunna filma tio sekunder långa videos och fota. Det är företagets version av Google glasses, men ser betydligt snyggare ut, enligt många. (Vi håller med!)

Du trycker på en knapp på sidan för att spela in och vips så hamnar filmen automatiskt på Snapchat. Visst låter det väldigt smidigt?

Läs mer: Snapchats nya uppdatering gör det enklare att stalka

Glasögonen har en lins som filmar i 115 graders vinkel, vilket liknar ett ögas naturliga synfält mycket mer än en vanlig smartphone. Men något av det allra bästa är ju att du slipper stirra in i skärmen varje gång du filmar, och därmed kan uppleva stunden mer. Som gjort för en konsert, eller hur!?

Glasögonen släpps i en begränsad upplaga i oktober 2016 och kommer kosta 130 dollar, vilket motsvarar ungefär 1 100 svenska kronor.

Är du lika peppad över den här nyheten som vi!?

Läs mer:
Därför gör Snapchat dig avundsjuk
Därför är så många otrogna med hjälp av Snapchat
Snapchat har släppt en ny rolig uppdatering

Bildkälla IBL