europas basta beach clubs

Topp sju: Europas bästa beach clubs du måste besöka

Ska du och din bästa vän resa utomlands i sommar? Kolla in det här! Baaam listar Europas sju bästa beach clubs som ni bara måste besöka.

Festa från tidig förmiddag till sen kväll på Europas bästa beach clubs. Europa är verkligen superhett under sommarhalvåret och folk från hela världen vallfärdar till klubbar i olika länder. Här är sju av dem – som du kan skriva upp på din bucket list direkt!

Läs även:
Sju platser du och din BFF måste besöka innan ni blir vuxna på riktigt
It-tjejernas bästa restips inför sommaren 2016
5 grymma Miami-tips från Baaams bloggare Hannalicious

Kolla in alla beach clubs i bildspelet här nedanför!

Purobeach, Palma, MallorcaOm du letar efter den perfekta mixen av avslappnat häng dagtid och houseparty på kvällen är det till Purobeach i Palma du ska styra kosan. Njut av fantastisk atmosfär, god mat och en dag du sent kommer att glömma. Purobeach finns även i Barcelona, Marbella och Vilamoura i Europa.

Phi Beach, Sardinien, ItalienOm du ska till Sardinien måste du se till att hänga på Phi Beach. Beach cluben öppnade 2005 och har sedan dess varit en självklar destination för en ung och trendig publik som gillar att lyssna på internationelal dj:s till en utsikt som är svår att slå.

Le Club 55, St. Tropez, FrankrikeSpana in kändisar och drick (svindyra!) drinkar på Le Club 55 i St. Tropez. Beach cluben är förmodligen en av de dyraste på franska rivieran men å andra sidan är standarden hög och hänger är nära nog oförglömligt.

Opium Mar, Barcelona, SpanienBarcelona kryllar av fantastiska beach clubs och Opium Mar är bara en av dem som är värda att besöka. Klubben öppnar tidigt på dagen och stänger först när solen går upp och dj:s som Tiesto, David Guetta och Avicii har gästspelat genom åren.

Kallbadhuset, "Kallis", Visby, SverigeOm du stannar hemma i Sverige i sommar hittar du en av Europas bästa beach clubs på Gotland. Kallis har utsetts till en av Europas bästa after beach-ställen och det är en självklar destination för Sveriges festfolk under sommarhalvåret.

Nikki Beach, Marbella, SpanienTrendigt, hippt och ständigt inne - Nikki Beach i Marbella är en självklar hotspot på sommaren. Njut av sofistikerat häng med fest från morgon till kväll och sippa på goda drinkar i en (väldigt!) Insta-vänlig miljö.

Ushuaïa, Ibiza, SpanienEuropas kanske allra hetaste häng under sommaren hittar du på Ibiza. På Ushuaïa är det fest från morgon till kväll och internationella dj:s är återkommande gästspelare under hela sommaren. Feststämningen är hög - oavsett när du anälnder (eller går hem...).