Zara Larsson släpper kollektion med H&M – ser du vad vi ser?

Zara Larsson släpper kollektion med H&M – ser du vad vi ser?

Zara Larsson listades nyss som en av världens mest inflytelserika tonåringar. Därför älskar vi budskapet som vi misstänker att hon har på kläderna i sin nya kollektion med H&M.

Klädjätten H&M vill stötta musiktalanger och startar därför ett samarbete med artisten Zara Larsson. Känner vi den 19-årige citatmaskinen rätt behöver hon knappast stöttning för att erövra världen. Men vi tackar H&M för att vi får chans att köpa kläder à Zara Larssons stil.

Den 18e maj släpper nämligen H&M en exklusiv kollektion som de designat tillsammans med artisten. Kollektionen ska spegla Zara Larssons personliga stil genom att blanda coola streetkläder med glamorösa scenkläder.

Hittills har Zara och H&M bara bjudit på två behind the scenes-bilder. Visst ser det lovande ut?

– Det känns verkligen kul att få samarbeta med H&M. Jag har alltid älskat varumärket och deras mode som känns kul och är tillgängligt för alla typer av tjejer, vilket är viktigt för mig. Dessutom är det ett roligt team att arbeta med! Jag ser verkligen fram mot att få visa er resultatet, säger Zara i ett pressmeddelande.

Zara är en smart businesswomen som självklart passar på att utnyttja klädjättens storhet. Den 17 mars släpps Zara Larssons första fullängdsalbum, So Good, och för att promota albumet kommer Zara synas på digitala skärmar runt om i H&m-butikerna.

Men vi tror att det finns en djupare tanke än så men kollektionen.

När vi fick syn på denna behind the scene-bild på Zaras kollektion fastnade vi direkt för trycket på jackan. Visst ser det ut som att det står ”Cats again…”? Vi misstänker att det bildar meningen ”Cats against catcalling”. Uttrycket catcalling innebär att någon ropar eller visslar efter en, något som i vissa fall ses som sexuella trakasserier och som visar att Zara åter igen tar ställning för tjejer.

Vi längtar efter att se om Zara har flera feministiska budskap på sina kläder!

I samband med nyheten om kollektionen släppte H&M och Zara Larsson även en video. Kolla in den här:

https://youtu.be/KVg9Fj0QVg4