Annons
 

Ny blogg: Sania Claus fashion

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Sania-Claus-fashion

Sania Claus, 20, blev framröstad till Årets Vardagschic 2010. Från och med nu hittar du hennes blogg här på baaam.se.

Till bloggen: Sania Claus Fashion

Hur länge har du bloggat?
– Under snart ett år!

Annons

Vad kommer vi att kunna läsa i din blogg?
– Allt från outfits, stiltips, shoppingtips till sådant som är aktuellt inom kategorin MODE! Det blir väldigt mycket bilder; en bild säger ju mer än tusen ord! Idag (30/9) flyger jag till Paris där det är modevecka, häng gärna med!

Vad kommer vi absolut inte att få läsa i din blogg?
– Långa texter! Och inga beskrivningar på hur jag borstat tänderna eller vad jag ätit till frukost…

Hur skulle du beskriva din stil?
– Romantisk men modern. Älskar mixen av budget och lyx. Jag vågar ha på mig sånt som många kan tycka är ”för mycket”. ”Modemodig” – som Baaam beskrivit mig i sin motivering till Årets Vardagschic 2010 – tycker jag är ett bra ord för att beskriva min stil!

Vad är ditt bästa/sämsta köp?
– Mitt bästa senaste köp är min vita ros-tröja från American Apparel och ett par byxor från H&M som jag tycker är perfekta. Min systemkamera var också ett riktigt bra köp! Det har inte blivit särskilt mycket dåliga köp på sistone, och allt innan det har jag förträngt…

Hur blir du chic på ett kick?
KLACKAR! Ett par fina skor gör verkligen susen! Känner man sig som en papperskorg en dag ska man absolut ta på sig sina häftigaste klackar. Det är nästan komiskt att se hur folk ignorerar människan som har skorna på sig då: perfekt!

Berätta lite om din outfit på Årets Chicaste. Du blev ju framröstad till Årets Vardagschic, men hade galans mest uppseendeväckande klänning.
– Åh! Jag ÄLSKAR att klä upp mig och tar alla tillfällen i akt då jag får ta i ÄNNU mer extra än extra. Klänningen (ASOS BLACK) hade jag väntat på i flera månader och då den äntligen gick att beställa ville de inte ASOS skicka den till Sverige. En vän flög hit den åt mig och jag skuttade av glädje. När jag köpte den hade jag ingen aning om när jag skulle ta den på mig, men att bara ha den i garderoben gjorde mig superglad! Min vän och superduktiga designer Naim Josefi hjälpte mig att sy om klänningen i bröstet, gjorde en underkjol av tio meter tyll och så byttes midjebandet ut från rosa till grålila.
– Att vara vardagschic innebär att kunna festa till det lite under vardagar, vilket innebär att man få ta i lite extra när det väl verkligen är dags för fest!

Till bloggen: Sania Claus Fashion

Sania Claus fick priset "Årets Vardagschic 2010" på Berns i Stockholm.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto, Årets Vardagschic: Ivan Da Silva