Annons
 

Ny BAAAM-blogg: Aidas Fashion

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Aida-Bajgoric-blogg-header

Aida Bajgoric, 23, är en av våra nya bloggare här på Baaam. Här svarar hon på några snabba frågor:

Grattis! Du blev vinnaren i vår modebloggtävling, i konkurrens med flera hundra andra sökande. Hur känns det?
– Det känns helt rätt! Jag har blivit kontaktad av diverse andra sajter som vill att jag ska blogga för dem, men mitt hjärta slog lite extra för er. Jag hoppades på att detta skulle hända, så jag väntade med att ge svar till någon annan. Och som man säger – den som väntar på något gott…

Annons

– Jag tycker Baaam är en ”perfect match” för mig och min blogg då det är en skön mix av mode, kändisar och aktuella trender. Jag gillar blandningen av cheap & chic och lyx & glamour.

Hur länge har du bloggat?
– Cirka 2 år.

Vad kommer vi att kunna läsa i din blogg?
– En skön mix av allt som är aktuellt och allt som fångar mitt intresse. Vare sig det handlar om Marc Jacobs nyöppnade butik i Milano, Roberto Cavallis senaste 19-åriga flickvän, eller mitt nya vintagefynd!

Vad kommer vi absolut inte att få läsa i din blogg?
– Vad jag åt till lunch.. (Om det nu inte skulle vara en lunch med Anna Wintour såklart!)

Hur skulle du beskriva din stil?
– Kameleont! Jag kan vakna upp en dag och känna mig som Jackie Kennedy och en annan dag som ett trailor trash (just trailor trash händer ju väldigt sällan, men man ska aldrig säga aldrig), så jag klär mig alltid efter humör och känsla. Är absolut ingen ”planera outfit-tjej”! Det ska bara klicka i den stunden!

Har du några favoritmärken/designers?
– Jag är ju väldigt såld på de italienska modehusens sätt att klä kvinnor; elegant, FEMININT, men även glamouröst! Dolces sätt att forma kläderna efter den kvinnliga kroppen gillar jag, och Guccis skyhöga heels… Miu Mius flickiga och lekfulla kreationer men även Marnis tidlösa och PERFEKTA accessoarer och ytterplagg! Mitt svar på denna fråga får bli de italienska modehusen helt enkelt!

Vad är ditt bästa/sämsta köp?
– Bästa får bli min Balenciaga! (Ok, det var en födelsedagspresent, men det är min favoritägodel of all times!) Som jag själv köpt får nog bli en blommig ”Carrie Bradshaw-klänning” som jag fyndat i Milano. Har nog aldrig använt en klänning så mycket som den!

– Sämsta – ingen aning… det enda som kommer upp i mitt huvud nu är alla ”klack-men-inte-värda-att-bli-kallade-KLACK-skor” som jag hittat i min garderob nu efter rensning. Jag tycker nämligen att en ”8 cm klack” är nonsens. Hellre ingen klack alls i så fall. (Notera att jag inte äger ett enda par skor utan klack.)

Hur blir du chic på ett kick?
– Enkelt: högsta klackarna du har, ett par shoulders och ett grymt snyggt halsband som tar all uppmärksamhet (om du nu inte hinner fixa en flawless makeup).

Till bloggen >>

Aida-Bajgoric-blogg