Annons
Ny BAAAM-blogg: Melody Pourreza
 

Ny BAAAM-blogg: Melody Pourreza

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Melody Pourreza är modeassistent på Baaam!

Melody Pourreza är modeassistent på Baaam!

Utrustad med säkerhetsnålar och ett glatt humör är hon stylisternas oumbärliga högerhand. Melody Pourrezas, 25, lyckades knipa den eftertraktade platsen som assistent på Baaams modeavdelning. Från och med nu kan du följa hennes fullspäckade dagar med plåtningar, pressvisningar och allt annat som hör till en moderedaktions vardag här på baaam.se.

Annons

Välkommen! Hur känns det att börja blogga?

– Det känns jättekul! Jag försöker hitta en rytm och en stil som passar mig. Jag vill gärna att min blogg ska vara rolig med glimten i ögat.

Vad kommer vi att kunna läsa i din blogg?

– Ni kommer att kunna läsa om vad jag gör på jobbet, hur en modeassistent jobbar och vad mina arbetsuppgifter är. Ni kommer även att kunna läsa lite om mitt privata liv, vad jag gör på fritiden. Jag ska även försöka bjuda på lite inspiration i form av fina bilder som jag själv inspireras av.

Vad kommer vi absolut inte att få läsa i din blogg?

– Sånt som är för privat…

Hur skulle du beskriva din stil?

– Jag känner inte riktigt att jag har någon speciell stil idag. Som modeassistent så är det viktigt att man är bekväm, i alla fall för mig då jag springer från ställe till ställe. Ibland sitter jag på smutsigt golv och då vill jag inte ha mina dyraste byxor på mig. Andra gånger har det hänt att jag plötsligt ska måla ett föremål och då vill jag inte få färgstänk på det finaste i garderoben.

Har du några favoritmärken/designers?

– Mitt favorit märke är Chanel, jag vill en vacker dag bära Chanel från topp till tå och dricka te hela dagarna. Min absoluta favoritdesigner är just Karl Lagerfeld, han är helt fantastisk! Skulle vilja vara han typ, haha… Men jag älskar även Elie Saab som skapar de mest fantastiska, gudomliga kreationerna. Kläderna faller på sånt fantastiskt sätt och hur de rör sig med bäraren är helt magiskt.

Vad är ditt bästa/sämsta köp?

– Mitt bästa köp är en väska som jag köpte på en marknad i Milano. Den hade svarta lackdetaljer med fina gulddetaljer och var i mönstrat sammet. Älskade den och hade den varje dag tills jag insåg att den inte orkade mer.

–  Mitt sämsta köp är, jag skäms för att säga det, men jag har sååå många! Jag är en impulsköpare. Jag kan komma hem till exempel en 70-talsinspirerad jeansjacka i stl 40 och inse att den var faktiskt inte så fin på mig. Och då går jag inte tillbaka till affären utan den får hänga kvar i min garderob och vara ful. Den såg ut att kunna vara fin i butiken men väl hemma så insåg jag att jag bara såg dum ut!

Hur blir du chic på ett kick?

– På med klackarna!!!

I Baaam nr 3 (i butik 26 januari – 8 februari) kan du läsa en längre intervju med Melody. Där berättar hon bland annat hur hon fick jobbet på Baaam och vad en modeassistent egentligen gör om dagarna.

Av: Rose-Marie Söderlund och Caroline Snabb Foto: Jakob Fridholm

 


 
 


Annons Laddar nästa artikel…