Annons
 

NYHET! Trendsköljmedel där du ”kramar fram” plaggens doft!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Lenor native 28 okt header

Lenors nya sköljmedel kommer i sju olika modedofter där Topaz & Magnolia samt Gold Orchid är Baaams favoriter. Låt plaggens karaktär bestämma vilken sköljmedelsdoft du ska välja. Plötsligt känns det roligt att tvätta igen och dina kläder får en lyxig VIP-behandling!

Annons

Lenors smarta doftteknologi gör det möjligt för dina kläder att behålla den fräscha, nytvättade doften hela dagen. När du använder sköljmedlet sprids små micro-parfymkapslar i tvätten. Doften sprids ytterligare när du rör dig i dina plagg, när de gnuggas mot varandra eller då du kramar någon. Fashion och function i ett!

Lenor 2 native

Lenor Topaz & Magnolia är en välkomponerad och elegant symbios av magnolia och rosor. Kombinationen ger en lätt, silkeslen doft med en vårdande och upplyftande känsla. Cirkapris: 22,90 kr.

Lenor Gold Orchid är en sofistikerad och sensuell doftvariant med krämiga vaniljtoner och exotiska orkidé- och mimosablommor. Cirkapris: 22,90 kr.

Lenor citat doftrapport

LENORS DOFTRAPPORT: Lenor har tagit fram en omfattande undersökning om dofternas påverkan och betydelse för Norden. Syftet var att kartlägga hur viktiga dofter är för oss nordbor och vilken påverkan de har på känslor, sinnestillstånd, eslut och attraktionskraft. Lenor ville även få en bättre förståelse för vilken relation nordbordna har till att tvätta, hur omtyckt och betydelsefull doften av nytvättade plagg är, samt hur viktigt det är att kläderna håller sig fräscha. Undersökningen har genomförts av TNS SIFO på uppdrag av Lenor. Studien genomfördes i Sverige, Norge, Danmark och Finland under juni månad 2014 och 4064 respondenter deltog i studien.

* KÄLLA: Lenors doftrapport, där citaten ovan är hämtade från de öppna svaren i undersökningen.

sponsorplatta