Annons
 

Här öppnar & Other Stories sin tredje butik i Sverige

& Other Stories har under sina tre år i Sverige blivit en favorit bland många modeintresserade. Nu etablerar sig kedjan ytterligare och öppnar en tredje butik.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Den 22 mars 2013 slog portarna upp till & Other Stories första butik i Sverige. Succékedjan har snabbt blivit en favorit bland stockholmare med huvudbutiken på anrika Biblioteksgatan samt en nyöppnad butik i Mall of Scandinavia. Nu breddar sig kedjan i Sverige och öppnar i Malmö.

Annons
other stories hansagallerian malmo

& Other Stories öppnar i Hansagallerian i Malmö.

– Malmö är en fantastisk stad och det händer mycket kring mode och design här som vi ser framemot att vara an del av. Denna butiksöppning ger oss möjlighet att bjuda in fler mode- och skönhetsintresserade kunder till vår värld fylld av inspiration och kreativitet, säger Samuel Frenström, VD på & Other Stories.

& Other Stories öppnar i Hansagallerian, i hjärtat av Malmös shoppingkvarter. Butiken är uppdelad på två plan och sträcker sig över 750 kvadratmeter med ett fokus på accessoarer, väskor, smycken och kläder.

Butiken öppnar redan på fredag den 28 oktober klockan 12.00 med ett stort firande – de 50 första kunderna får nämligen en hemlig present.

Psst! Spana in Baaams sex bästa köp från & Other Stories här nedanför just nu!

other stories plock
1. Plisserad kjol i fuskskinn
2. Portmonnä i snygg lack
3. Dressad och trendig hellång höstkappa
4. Rejäla ankelboots i skinn med trendigt spetsig tå
5. Senapsgul halsduk i oversize modell
6. Ankelboots i ormskinn

Läs även:
H&M Home öppnar fler butiker i Sverige
Webbshopen Na-Kd öppnar fysisk butik
Primark kommenterar ryktet om en butik i Sverige

Foto: & Other Stories