Annons
 

Otrohet bakom Gwyneth Paltrows skilsmässa?

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Gwyneth Paltrow och Chris Martin på middag 11 januari 2014.

Gwyneth Paltrow och Chris Martin på middag 11 januari 2014.

Skådespelerskan Gwyneth Paltrow, 41, meddelar via sitt nyhetsbrev GOOP att hon och maken och Coldplay-sångaren Chris Martin, 37 går skilda vägar efter elva år tillsammans. Hon skriver:

– Det är med hjärtan fulla av sorg som vi har beslutat oss för att separera. Vi har jobbat hårt i över ett år, både tillsammans och var och en för sig, för att försöka rädda vårt förhållande och vi har kommit till slutsatsen att även om vi älskar varandra väldigt mycket kommer vi att fortsätta på varsitt håll. Vi är dock och kommer alltid att vara en familj och på många sätt står vi varandra närmare nu än vi någonsin har gjort. Vi är i första hand föräldrar till två underbara barn och vi ber om att både deras och vårt privatliv ska respekteras i den här svåra stunden. Vi har alltid hanterat vårt förhållande privat och vi hoppas att att det får fortsätta så.

Annons

Gwyneth och Chris gifte sig 2003 och har två barn tillsammans – dottern Apple, 9, och sonen Moses, 7. Rykten om en skilsmässa har florerat fram och tillbaka i flera år och elaka tungor har hävdat att Gwyneth har haft affärer med såväl Elle McPhersons make fastighetsmiljardären Jeff Soffer som en advokat i nöjesbranschen, Kevin Yorn. Ryktena har dock envist tillbakavisats av Gwyneths talesperson Stepehen Huvane.

Så sent som i juni förra året sa Gwyneth till amerikanska Glamour:

– Det är svårt att vara gift. Man går igenom bra perioder, fruktansvärda perioder. Vi är precis som alla andra par.

I en intervju med amerikanska ELLE har hon sagt:

– Ibland är det svårt att tillsammans med någon länge. Vi går igenom perioder som inte är rosenskimrande. Jag har alltid sagt att livet är långt och du vet aldrig vad som kommer att hända. Om vi, gud förbjude, inte skulle fortsätta vara tillsammans skulle jag respektera honom väldigt mycket som far till mina barn. Jag har gjort ett väldigt bra val. Han är en fantastisk pappa.

Läs även: Gwyneths franska skönhetsfavoriter

Chris Martin och Gwyneth Paltrow. Foto: GOOP

Chris Martin och Gwyneth Paltrow. Foto: GOOP

Gwyneth Paltrow och barnen Apple och Moses.

Gwyneth Paltrow och barnen Apple och Moses.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press