Baaam bjuder på street style-mode

Vi har tröttnat på dagens snäva utbud av modefoto, som ofta ger ett daterat intryck av unga svenska kvinnor. Tillsammans med en rad starka profiler vi skapat bilderna vi själva saknat, och erbjuder dessutom branschen använda materialet fritt. Läs hela pressmeddelandet här!

Välkommen att använda materialet nedan i redaktionellt syfte.
Ange ”Foto: Johanna Wikström/Baaam” vid all användning.

Modeller: Jamie Sallmén, Lydia Tsegay, Chrystelle Eriksberger, Kristin Zetterlund, Linda-Marie Nilsson, Imane Asry och Louise Xin.

Fotograf: Johanna Wikström

Stylist: Annika Norman

Make up: Klara Strandell

Klicka på bilden för en högupplöst version.

Baaam i samarbete med SvD

Inför valet 2018 bildar vi valredaktion med Svenska Dagbladet. Tillsammans lyfter vi unga kvinnors viktigaste valfrågor i separata kampanjer: bostadskrisen, klimatfrågan och psykisk ohälsa.

#minbostadskris

Vad gäller vid andrahandsuthyrning, varför ökar svartkontrakten och hur kunde de bli så här egentligen? Här har vi samlat allt material från kring bostadsfrågan.

Läs mer: SvD och Baaam om bostadskrisen

#mittklimatval

Vad borde en Thailandsresa kosta på riktigt och kan man verkligen vägra flyget? I denna kampanj ställer vi frågor till både privatpersoner och politiker kring det som stressar unga människor allra mest: klimatet.

Läs mer: Baaam och SvD om klimatkrisen

#jagmårintebra

Varför mår vi så dåligt – när vi egentligen har det ganska bra? Psykisk ohälsa är en skenande samhällsproblem, och särskilt utsatta är unga kvinnor. Baaam och SvD pratar med drabbade, söker orsaker och har pratat med Gabriel Wikström, ministern som själv blev utbränd.

Läs mer: Baaam och SvD om psykisk ohälsa