Annons
 

Prinsessan Sofia bär Hannah & Amandas klädmärke Daisy Grace

Tidigare i år lanserade systrarna Hannah och Amanda klädmärket Daisy Grace och nu har de fått prinsessan Sofia som kund.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

För ett år sedan gifte sig prinsessan Sofia och prins Carl Philip i Slottskyrkan i Stockholm. På deras ettåriga bröllopsdag hamnade paret på bild under ett firande på Stenhammars slott i Stockholm, och det visade sig att prinsessan Sofia har ett gott öga till systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman, eftersom hon dagen till ära klätt sig i deras klädmärke.

Annons

Wow!! We are beyond excited to see none other than H.R.H Princess Sofia of Sweden in our I C U top!

Ett foto publicerat av Daisy Grace (@daisygracese)

Märket Daisy Grace lanserades i våras av Hannah och Amanda och består av allt från toppar till kjolar och byxor. Prislapparna ligger på ungefär 250 kronor och uppåt. Kollektionen består av en lekfull och rockig sida som möts av en graciös och classy framtoning.

daisy grace prinsessan sofia

Prinsessan Sofia bar toppen ICU från Daisy Grace.

”Vi skapar plagg som vi själva längtar efter, och oftast brukar det vara fler som längtar efter samma sak”, sade Hannah och Amanda i ett pressmeddelande i samband med lanseringen.

Och visst var det fler som längtade efter plaggen. Prinsessan Sofia bar nämligen toppen ”Icu” från systrarnas klädmärke. Toppen, som finns i flera olika färger, kostar 895 kronor.

Läs även:
Nya bilder på prinsessan Sofias chica mammastil
Prinsessan Sofia genom åren – från Paradise Hotel till kungligt mammaliv
8 helt vanliga kvinnor som gifte sig kungligt

Foto: IBL/Hannah & Amanda