Annons
 

Rebecca Stella släpper nyårskollektion för Nelly.com

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Rebecca Stella har designat nyårsplagg för Nelly.com.

Rebecca Stella har designat nyårsplagg för Nelly.com.

Modeprofilen och bloggaren Rebecca Stella Simonsson, även utsedd till Årets Chicaste Fashionista 2013, släpper snart sin fjärde kollektion för Nelly.com. Kollektionen består av tio festliga nyårsplagg.

Annons

– Jag jobbar på en stor vårkollektion för Nelly.com, min största hittills, men eftersom att jag älskar glitter och glamour kunde jag inte låta bli att även göra en mindre kollektion med fokus på nyår. Det är en riktig Rebecca Stella-kollektion med paljetter, bara ryggar och sensuella plagg, berättar Rebecca.

Baaams Harun Delic fick en pratstund med Rebecca på lanseringseventet.

Hur trivs du i designerrollen hittills, har det börjat bli tröttsamt?
– Nää, inte riktigt. Man lär sig så jäkla mycket och jag skulle nog säga att jag inte tröttnar utan blir ännu mer insprirerad och vill göra ännu mer. Vårkollektionen jag gör nu kommer bli min största hittills och det är verkligen en utmaning och känns jättekul.

Hur föreställer du dig att den typiska tjejen som bär ett Rebecca Stella for Nelly-plagg är som person?
– Det är en tjej som vågar lite, och som vill känna sig snygg men även lite sexig, och på köpet ha en jävligt bra kväll helt enkelt.

Inspireras du av andra designers och märken eller har allting Rebecca Simonssons egen personliga prägel?
– Alltså, det är ju klart att man inspireras av andra plagg men just i den här kollektionen har min främsta inspiration varit 90-talet faktiskt. Det kan man se på till exempel maxiklänningen där urringningen är halsterneck, lite tight sådär. Jag älskar ju 90-talet, det är det bästa jag vet, men i övrigt så var min inspiration nyårsafton. Jag tänkte ”vad skulle jag vilja ha på mig på nyårsafton?” och så gjorde jag bara det.

Harun Delic intervjuar Rebecca Stella.

Harun Delic intervjuar Rebecca Stella.

Kan du tänka dig att bära din egen design på nyår?
– Ja, jag funderar faktiskt på att dra på mig maxiklänningen. Eller kanske den kortare? Det beror på vad jag ska göra, men självklart ska jag bära Rebecca Stella for Nelly, det tror jag absolut!

Avslutningsvis, vad är ditt hetaste tips för en lyckad nyårsafton?
– Alltså för min del, man har ju varit med ett par nyårsaftnar nu, så jag har ju ett par år på nacken! Men om man inte har möjlighet att resa tycker jag det är viktigt att samla ihop alla vänner man vet att man kan ha en lyckad fest med. Köra en brassarmiddag, äta sig mätt, dricka och shotta och bara ha skitkul. Sedan får man välja om man ska köra utgång eller bara stanna hemma och sätta på skitfet nostalgisk musik och peppa liksom. Det allra viktigaste för mig, som jobbar så mycket nu och inte har så mycket tid för att träffa alla mina vänner, är att samla mina närmsta och köra nostalgi liksom! Bäddat för en lyckad kväll.

Rebecca Stella for Nellys nyårskollektion släpps på Nelly.com 14 november.

Rebecca Stella i ett par av plaggen från sin nyårskollektion för Nelly.com.

Rebecca Stella i ett par av plaggen från sin nyårskollektion för Nelly.com.

Glittriga klänningar från Rebecca Stella for Nellys nyårskollektion.

Glittriga klänningar från Rebecca Stella for Nellys nyårskollektion.

Av: Harun Delic