bättre sexliv

11 enkla tips för ett hetare sexliv

Vill du hetta till det i sexlivet där hemma? Här 11 enkla tips som gör det lite roligare i sängen.

Läs mer: Snygga och sexiga underkläder för under 500 kronor

1. Rytmmetoden

Den kallas ”världens bästa sexställning” men är mer känd som ”coital alignment-metoden” (krångligt ord, men bra att komma ihåg!). Den går ut på att din klitoris stimuleras av din partners penis samtidigt som ni har sex, för att maxa din njutning. Be honom lägga sig ovanpå dig, på samma sätt som missionären, men ta till det enkla knepet att slingra dina ben runt hans lår. Medan han rör sig rör även du dig – fast upp och ner och fram och tillbaka. På så sätt stimuleras din klitoris av hans penisrot.

Läs också: Fem sexställningar som passar perfekt när du är trött

2. Värm upp dig med ett bad

För att få total njutning är uppvärmning det bästa – sjävklart i form av förspel men också ett varmt bad eller en het dusch. Värmen från vattnet ökar nämligen blodflödet till dina nedre delar vilket, enligt experter, ska göra att ditt underliv blir känsligare och att du lättare får orgasm.

3. Slappna av!

A och O i sängen är att slappna av och sluta tänka så mycket på hur du ser ut (ärligt talat – varför bry sig om det i stundens hetta?). Din sexpartner vill ha dig precis som du är, that’s it. Om det inte är så – låt bli.

Läs också: Så har du sex som i Fifty Shades of Grey

4. Förspel – fast hela dagen

Varför begränsa förspel till sovrummet när du kan gå all in hela dagen istället för att bygga upp stämningen? Skicka flörtiga sms, lämna ett hett meddelande på hans telefonsvarare eller varför inte teasa honom med en lite avklädd bild? Knepen är många (och enkla!) för se till att ni inte kan hålla händerna från varandra när ni väl ses.

5. Berätta vad du gillar

Ingen kan läsa dina tankar (hur gärna du än skulle vilja det), så kommunicera med din sexpartner. Noga. Och ofta. Då är det större chans att du får det du vill ha – och undvika det du inte gillar. Dessutom är det bra att köra en update emellanåt – för visst kan det dyka upp nya saker du är intresserad av att testa på?

6. Kuddknepet

För att maxa din njutning är vinklar viktigt att tänka på. Om du placerar en kudde under ländryggen får du upp höfterna lite vilket gör att hans penis får en annan vinkel – och ger honom större chans att nå din G-punkt.

Läs också: Stor guide: Så vill du ha sex enligt ditt stjärntecken

7. Gör sex roligt

Nu menar vi inte att ni ska köra varsitt standup-nummer, utan bara försöka att inte vara så allvarliga. Sex ska vara avslappnat, skönt och ja, roligt. Testa ett annat ställe än sängen, våga skratta när en ställning bara blir misslyckad och släpp all prestige.

8. Våga testa något nytt

Har du också haft en idé om något du vill testa på när det kommer till sex, som du inte har vågat berätta tidigare? Återgå till punkt fem och börja kommunicera. Kanske tänder din partner på samma sak som du – fast ni bara inte har vågat säga det till varandra? Våga vara öppen för nya förslag, för vem vet – en helt ny värld kanske öppnar sig? Så länge du känner dig bekväm är det alltid hett att testa något annorlunda.

9. Ice, ice baby!

En helt vanlig isbit kan göra susen. Testa ha en isbit i munnen när du kysser honom över bröstet, på magen och slutligen suger av honom. Det kan ta njutningen till oanade höjder. Sedan gör han självklart samma sak för dig. Världens enklaste och billigaste knep?

Läs också: Därför kan du få löneförhöjning om du har sex ofta

10. Pretzel dip

En sexställning som ger dig allt; djup penetration, ögonkontakt och en hand över för honom – att ha på dig. Du ligger på din högra sida och han står på knäna, medan ditt högerben ligger rakt mellan hans ben för du ditt vänstra ben runt hans vänstra sida. Voilà!

11. Onanera mera!

Sex är inget jobb du måste schemalägga. Du ska ligga med någon när du är sugen, inte för att behålla husfriden. Men något som är värt att tänka på är att det sägs att ju fler orgasmer du får, ju fler vill du ha! Om du vill boosta din sexlust – onanera! Dessutom lär du dig förmodligen vad du själv föredrar på köpet.

Läs också:
7 sexiga sätt att onanera med din partner/a>
Sju spännande sexställningar som du aldrig testat tidigare
Sex anledningar till att ha mer högljutt sex