förälskat par i en bil

11 små saker som boostar relationen i vardagen

Det lilla extra som inte kostar så mycket kan vara A och O i hur ert förhållande mår. Men det är lätt att glömma när vardagen snurrar fort. Här är elva underskattade saker som kan stärka relationen.

Många drömmer om grandiosa uppvaktningar och lägger stort fokus på Instagramvänliga dejtnights. Och visst är det ett härligt sätt att bli bortskämd på då och då! Men det är genom små handlingar av kärlek och omtanke i vardagen som förhållandet hämtar sin viktigaste näring.

Ofta resulterar dessa små gester dessutom i en win-win situation. Din partner blir på bättre humör vilket gör vardagen mysigare och oddsen att du får en fin gest eller överraskning tillbaka är goda. Testa får du se!

Vill du boosta din relation? Här hittar du våra bästa relationsråd – och sextipsen du inte vill missa!

Små saker som boostar kärleken och för er närmare varandra:

1. Överraska din partner genom att göra en syssla som hen ofta står för annars. Tvätta bilen, putsa fönster, bada katten?

2. Prova att imitera deras favorit-restaurangrätt hemma. Kvällen avslutas såklart med en ambitiös variant av hens favoritdrink.

3. En massagestund eller lite kli på ryggen då och då får alla att känna sig älskade.

4. Fixa frukost på sängen.

5. Styr upp en mysig heldag (eller kvällsutflykt) och överraska din partner. Det behöver inte vara lyxigt, själva grejen av att du tänkt ut ett mysig upplägg med kvalitetstid för er två räcker långt.

6. Fixa lunchlåda åt din älskade när du ändå lagar mat till dig själv.

7. Lägg en liten överraskning i jobbväskan. Kanske deras favoritsnacks?

8. Pussa varandra hej, hej då och godnatt. En vana som gör stor skillnad i längden.

9. Överraska din partner med ett spel ni båda gillar. Att skippa Netflix då och då för er garanterat närmare varandra.

10. Häng med och testa hens favoritintresse. Köp matchbiljetter, boka en padelbana eller testa crossfit kanske?

11. Var det länge sedan du satte ord på hur mycket din partner faktiskt betyder för dig? Skriv ett kärleksbrev. Det behöver inte vara långt och avancerat. Men stolpa ner några punkter över saker som gör att du älskar just hen, saker din partner är bra på, och när hen gör dig glad. Förmodligen blir det win-win, eftersom din partner med stor sannolikhet kommer att vilja göra ännu mer av det som gör dig glad.

Foto: TT

LÄS MER:

Kom närmare din partner – 25 frågor som fördjupar er relation

Ska de få varandra? 23 kärlekspar vi älskat att följa i tv

Quiz: Har du en sund kärleksrelation?