Dejting

14 plågsamma stadier du går igenom varje gång du börjar dejta någon

Du har träffat någon ny och vill verkligen att det ska funka - men först måste du gå igenom de här väldigt jobbiga (men typ obligatoriska!) stadierna.

1. Din dejt har inte hört av sig på två timmar – men du ser ju att hen har läst ditt meddelande eller tittat på din snap. Den känslan.
Bildkälla

2. När flörten väl hör av sig blir du först SÅ glad men ska sedan ”spela spelet” och försöker hålla dig så länge som möjligt från att höra av dig.
Bildkälla

3. Ni ses och ska käka middag och du väljer en ”fräsch sallad” när du hellre vill ha en flottig burgare – VARFÖR?!
Bildkälla

4. Någon ringer dig och frågar vad du gör och vem du är med – och du har ingen aning om vad du ska svara. På middag med en kompis? På dejt? Säga hens namn? Allt blir fel.
Bildkälla

5. Du är nu hemma hos din dejt och MÅSTE prutta. Så för att vara snäll ”går du ut med soporna”. Ändå hjälpsamt.
Bildkälla

Lista: 17 killar du definitivt träffat på Tinder

6. Okej, ni ska ligga med varandra för första gången. Kondomen ligger i väskan. I hallen. Någon av er måste gå efter den – naken.
Bildkälla

7. Ni ska sova och dejten somnar direkt. Du ligger lite romantiskt på hens bröst men det är så otroligt obekvämt och du kan absolut inte sova. Men du flyttar dig ändå inte.
Bildkälla

8. Du har sovit hos din dejt för första gången och tvättade inte av dig sminket kvällen innan. För att snabbt fixa till dig så drar du med fingrarna under ögonen för att få bort de värsta resterna av mascara.
Bildkälla

9. Tuggummi, halstablett eller munvatten – du är alltid redo att göra något åt din andedräkt direkt när du vaknar.
Bildkälla

10. Du ska kissa hemma hos hen men vill inte att det ska höras, därför sitter du på kanten av toaletten för att kissa på porslinet – inte direkt i det skvalande vattnet.
Bildkälla

Håller du med? Kolla in: 16 anledningar att pizza är bättre än ett förhållande

11. Och direkt efteråt går din flört på toaletten – och är där inne en evighet. Awkward.
Bildkälla

12. Av någon anledning blir du otroligt medveten om dina gaser och gör allt för att hålla dem inne – vilket leder till en väldigt pratsam mage.
Bildkälla

13. Och när du väl lämnar dejten så släpper du (äntligen!) ut allt.

14. Nu börjar oron: VARFÖR HÖR HEN INTE AV SIG?!
Bildkälla

Bubblare: Åh nej! Du måste göra nummer två hemma hos din dejt för första gången. Självklart gör du det i samband med att du ”behöver ta en dusch”.
Bildkälla

Men nu är det dags att sluta noja. Vi går alla igenom det här och det är inget konstigt med det och ärligt talat: spelar det faktiskt någon roll?

Ännu fler listor (som är on point!):
15 smarta anledningar att dejta en nörd
17 saker du bara förstår om du överanalyserar ALLT
19 saker som ALLA singlar kan relatera till (jo, du också!)