olika sorters sex

14 sorters sex du har haft (eller garanterat kommer att ha!)

1. Duracellkanin-sexet

Kommer du ihåg när Carrie Bradshaw låg med en best man i Sex and the city? Där har du ett klassiskt exempel på det här otroligt tråkiga och helt meningslösa sexet.
Bildkälla

2. Det du har längtat efter SÅ länge-sexet

Du kanske har spanat in någon i flera år och fullkomligt trånat efter hen. Och plötsligt händer det – ni ligger med varandra. Om du har tur så blir det bra eller så spricker din illusion om personen.

3. Bara för att-sexet

”Något ska jag ju göra, kan ligga gärna ligga lite.” Händer ändå förvånansvärt ofta.
Bildkälla

4. Romantiskt med tända ljus-sexet

Någon gång mellan varven får du feeling och känner att det är dags för mjukt och snällt sex (kallar du det till och med för att älska?). Lite tända ljus, kanske någon mysig playlist som snurrar och bara ni två som tittar varandra djupt i ögonen.

AWKWARD: 12 pinsamma sexögonblick du tveklöst känner igen

5. Det bjussiga sexet

Ibland känns det som att du vill visa vad du går för genom att enbart fokusera på din partner. Du ger hen ALL uppmärksamhet och samlar några pluspoäng på sexkontot.

6. Bara för dig-sexet

Ibland (läs: alltid) ska du enbart fokusera på din egen njutning. Se till att sexet är precis så som du vill ha det.
Bildkälla

7. Engångsligget

Yes, det händer och resultatet varierar.

8. Det extremt dåliga sexet

Kemin är obefintlig, rytmen är helt fel och hen luktar så illa i munnen. Det dåliga sexet kan bero på många olika saker och det kan vara svårt att förutse. Så ibland blir det bara så EXTREMT dåligt.

9. It rocks your world-sexet

Det där magiska, fantastiska, perfekta, mindblowing sexet! Det här är den absolut bästa punkten och här hoppas vi att det även är den du kan relatera mest till (och får uppleva mest).
Bildkälla

Lista: 16 saker som ser ut som penisar (som inte är penisar!)

10. Borde aldrig ha hänt-sexet

Att ligga med en kollega eller din brorsas bästa vän kan hända – men kanske inte borde alla gånger. Det kan finnas en stark dragningskraft mellan er men det betyder inte att du måste göra något åt saken… Eller?

11. Tre sekunder-sexet

En snabbis kan både vara bra och dåligt. Du har säkert varit med om båda varianterna; när det är så hett att det bara måste hända nu och snabbt… och den gången då du knappt förstod att det börjat innan det var klart.

12. Varför gick jag tillbaka till det här-sexet

Du har varit där förut och det var egentligen inte alls bra. Ganska dåligt faktiskt. Ändå är du tillbaka mellan lakanen med den personen. Kanske det handlar om återvinning, bra för miljön liksom.
Bildkälla

13. Awkward-sexet

Det är SÅ tyst, någon konstigt kroppsljud uppenbarar sig och ni kan inte ens skratta åt det eftersom det verkligen inte klickar. Ni båda känner det men kan inte ens prata om det.
Bildkälla

14. Det här vill jag berätta för mina kompisar-sexet

Känslan när du vill smsa din bästa kompis medan du har sex istället för att avsluta sexet. Kanske för att berätta att du äntligen ligger med din crush eller för att det händer på en sådan otippad plats. Magiskt helt enkelt.

Läs också:
11 enkla tips för ett hetare sexliv
12 svar på vanliga frågor om sex och relationer
13 sexiga kändismän med tatueringar (varning för dregel!)