sexliv

24 sätt att göra ditt sexliv hetare till sommaren

Har du fastnat i gamla vanliga mönster? Lugn! Baaam ger dig 24 sätt att göra ditt sexliv hetare till sommaren.

Bildkälla

1. Bryt alla mönster. Sluta vänta in helg, kväll eller ledighet – gör det när ni har ork och tid. Eller bara när ni har ork.

2. Fantisera mera – och dela med dig. Har du en sexdröm du vill uppfylla? Våga fråga din partner, kanske drömmer hen om samma sak?

3. Testa rekvisita. Leksaker, en sexig utklädnad eller varför inte bara experimentera med saker ni redan har hemma?

4. Bli som tonåringar igen och hångla så fort tillfälle ges.

5. Träna oftare. En amerikansk studie visar att det ofta finns ett samband mellan att svettas på gymmet och att njuta av sitt sexliv hos kvinnor. Dessutom ska en starkare bäckenbottenmuskulatur kunna ge dig som kvinna starkare orgasmer.

6. Glidmedel. Har du inte testat det tidigare? Testa! Antingen på egen hand eller med partner – för visst är det spännande med något nytt?

Bildkälla

7. Skippa händerna. Testa att ha sex med varandra helt utan att använda era händer. Det ger garanterat tillfälle att testa nya sexställningar.

8. Ha sex utan att få orgasm. Låt det stanna vid smekningar och kyssar för att eggas att vilja fortsätta nästa dag – eller kanske redan senare på natten?

9. Låt kudden vara med. Att lägga en kudde under rumpan på dig nästa gång ni kör missionären gör underverk. Promise!

10. Skicka sexiga sms. Teasa varandra rejält under dagen så kommer ni vilja ha varandra ännu mer när ni väl hamnar mellan lakanen.

11. Se en sexig film ihop. Nepp, det behöver inte alls vara porr – det kan vara sensuellt, erotiskt och upphetsande istället. Googla på sexiga filmer och inspireras!

12. Överraska din partner. Skriv något sexigt som du vill göra på en lapp du strategiskt placerar på ett ställe du vet att bara hen kommer att hitta den – förslagsvis i plånboken eller som en kom i håg-lapp i hens dator.

Bildkälla

13. Testa nya platser. Nej, det behöver inte vara på en strand eller i havet. Ser inte den där fåtöljen lite spännande ut, eller varför inte den gamla avlagda pilatesbollen du har i förrådet?

14. Massage. Underskattat. Definitivt.

15. Återinför snabbisen. Spontant, snabbt och spännande. För visst hände det både lite här och var när ni precis blivit ett par?

16. Utforska din partners kropp. Smek hen överallt och upptäck nya erotiska zoner som du kanske aldrig tänkt på tidigare.

17. Ta in på hotell och lämna inte hotellrummet förrän ni måste checka ut. En billigare variant? Stanna hemma en hel dag under helgen och skippa alla måsten.

18. Gör en gemensam lista över platser ni vill ha sex på, och börja bocka av dem en efter en.

Bildkälla

19. Om ni vågar – testa att filma akten för eget bruk. En lightvariant är att göra det framför en spegel.

20. Planera sex. Sker det för sällan så kan ni se till att ta er tid att få till det. Typ klockan 18.30 på lördag?

21. Träffas på en bar efter jobbet och låtsas att ni inte känner varandra. Förslagsvis slutar det med att ni går hem ihop, för ”första” gången.

22. Uppdatera dina underkläder. Skippa det klassiskt sexiga (såvida du inte gillar det, så klart!) och satsa istället på underkläder som DU känner dig sexig i. En korsett är inte nödvändigtvis vad du känner dig hetast i.

23. Inspireras av filmens värld. Har du en favorit bland alla sexscener i filmer? Be att få testa att återskapa den med din partner.

24. Njut, njut, njut – i nuet. Stäng av telefonen, skit i vem som uppdaterar på Instagram och stäng ute alla måsten. Passa på att njuta med din partner (eller själv!) och låt inte teknologin inkräkta på ditt sexliv!

Bildkälla