konstig amerikanska lagar 4

25 konstiga amerikanska lagar om sex

1. I Arizona får du inte ha mer än två dildos i samma hus. Huruvida det gäller lägenhetshus också är dock oklart.

2. I Iowa får du inte kyssas längre än fem minuter åt gången. Men om du tar en paus är det okej.

3. När en 14-årig tjej i New Jersey fotade sig själv naken och lade upp på Myspace, dömdes hon för innehav och distribution av barnpornografi. I 20 år framöver kommer hon därför hamna i samma nationella register som sexbrottslingar.

4. I Little Rock, Arkansas, kan du hamna i fängelse om du flörtar alltför uppenbart offentligt.

5. Du kan få böter i Mississippi om du är otrogen.

Bildkälla

6. Har du gonorré får du inte gifta dig, såvida du bosätter dig i Nebraska.

7. I New Hampshire, Kiddersville, är det mot lagen att hänga upp underkläder för att torka på flygplatsen, om du inte använder något för att dölja dem.

8. Det är olagligt med både oral- och analsex i Pennsylvania.

9. Om du råkar vara en älg och bo i Alaska får du inte ha sex på gatan i staden Fairbanks.

10. Se till att köpa ett dyrt läppstift om du ska semestra i Pennsylvania och är sugen på oralsex. Du får dessvärre inte utföra det om du har ett läppstift av låg kvalitet, eftersom det skulle kunna orsaka cancer.

Bildkälla

11. I Louisiana, New Orleans, är det olagligt att genom spådomar eller astrologi försöka lösa en konflikt mellan ett kärlekspar.

12. Även i Florida är det olagligt med oralsex. Hur man nu ska hålla koll på det.

13. I New Hampshire får du tyvärr inte sälja de kläder du har på dig för att istället gå naken, om du tvingas betala av en spelskuld.

14. I Tremonton gäller det att inte få feeling om du partner har råkat ut för en olycka. Du får nämligen inte ha sex i en ambulans medan den kör.

15. Är du ungkarl och bor i Illinois bör du upplysa din partner om att du ska tilltalas ”master” och inte ”mister”.

Bildkälla

16. Om du är ensamstående och kvinna får du inte hoppa fallskärm på söndagseftermiddagar i Florida. Tyvärr.

17. I Kansas är det olagligt med oralsex, men däremot kan det vara okej att föra in ett finger i din partners ändtarm, under vissa förutsättningar.

18. Connorsville, Wisconsin, tillåter inte sina manliga medborgare att avlossa sitt skjutvapen när hans kvinnliga partner får orgasm.

19. I Oregon får du inte svära när du har sex.

20. I byn Bozeman, Montana, är det lite krångligt. Där förbjuds nämligen alla typer av sexuell aktivitet, med en partner av det motsatta könet, efter solnedgång såvida båda är helt nakna. Har ni strumpor på er är ni däremot good to go!

Bildkälla

21. I South Dakota är det förbjudet enligt lag att ha sex på golvet på ett hotellrum mellan sängarna, om ni bara har hyrt rummet för en natt. Om ni väljer att stanna flera nätter är det dock helt okej.

22. Om du blir påkommen av en polis att ha sex i bilen i Coeur d’Alene är det lugnt. Polisen måste faktiskt tuta tre gånger och sedan vänta i två minuter innan hen tar reda på vad som står på i fordonet…

23. … och i Carlsbad, New Mexico, får du inte ha sex i ett fordon om du inte har gardiner som täcker fönstrena.

24. I Alabama är det straffbart för dig som kvinna att äga sexleksaker.

25. Och slutligen – det är inte Tennessee du ska flytta till om du vill att dina barn ska få sexualundervisning i skolan. Det är tyvärr helt olagligt för läraren att berätta om sexuella aktiviteter, som till exempel att hålla sin partner i handen…

Bildkälla