tarzan alexander skargård

7 sexiga filmer som har premiär under 2016

1. The Huntsman: Winter’s War – premiär 22 april

Hur sexig röst har inte Chris Hemsworth? Av trailern att döma ser det dessutom ut att gå rätt hett till mellan flera av karaktärerna…

2. Tarzan – premiär 1 juli

Det råder ingen tvekan om att Alexander Skarsgårds kropp var designad för just rollen som Tarzan. Kolla in den magen! Vi ser fram emot att se romansen mellan Tarzan och Jane.

3. How to be single – premiär 12 februari

Dakota Johnson och Rebel Wilson spelar två singeltjejer som ger sig ut i New Yorks dejtingdjungel på äventyr. Vi längtar så mycket efter den här (och det kommer minst sagt att bli hett…)!

4. Knight of Cups – premiär 4 mars

Christian Bale spelar en manusförfattare i Los Angeles som lever ut ordentligt med en modell, en strippa och en gift kvinna. Att dessa roller dessutom spelar av Freida Pinto, Teresa Palmer och Natalie Portman gör inte saken sämre.

5. Dirty Grandpa – premiär 22 januari

Vi är inte sådana som klagar när Zac Efron kastar kläderna – tvärtom! Han spelar en ganska tråkig advokat som snart ska gifta sig. Hans blivande svärfar, som spelas av Robert De Niro, lär honom allt han kan om att leva vilt.

6. The Choice – premiär 5 februari

Benjamin Walker spelar en player som inte riktigt är redo för att slå sig till ro och Teresa Palmer spelar en läkarstudent. De bor dessutom grannar och efter flera twister faller de ordentligt för varandra.

7. Touched With Fire – premiär 12 februari

Det här är inte direkt en vanlig romantisk historia, den har nämligen en ganska stor twist. Katie Holmes och Luke Kirby träffar varandra på ett mentalsjukhus. Är det galen kärlek på g, bokstavligt talat?

Läs också:
4 anledningar till att ligga mer (än vad du gör nu!)
Här är landet där flest kvinnor fejkar orgasmer
Det här är den bästa storleken på dildon – enligt svenskarna

Foto: Disney