midsommarsex

9 sextips som maxar din njutning i midsommar

1. Maxa snabbisen

Har ni bara en kort sekund över mellan dans kring stången och midsommarlunch? Nyttja den väl. Börja med smekningar och kyssar när ni hinner för att bygga upp stämningen och försök smyga undan för en snabbis. Låt honom ta dig medan du sitter upphöjt (förslagsvis på diskbänken eller matbordet) och slingra dina ben kring honom. Maxa din egen njutning genom att försiktigt lägga dig bakåt och låt honom styra, samtidigt som du smeker dig själv. Om du har kjol eller klänning på dig (utan något under) och han bara drar ner byxorna lite grann får ni garanterat till snabbiskänslan – även om ni har lång tid på er.

2. Skippa underkläderna

Visst kan det låta som en tråkig klyscha att lämna underkläderna hemma? Absolut, men det betyder inte att det inte är eggande och spännande ändå. Den sexuella stämningen mellan dig och din partner kommer att skjuta i höjden när hen får veta att du är helt bar under din luftiga kjol eller klänning – och vi lovar att det kommer att ge utrymme för spontana smekningar under midsommarfirandet.

3. Små grodorna – vuxenvarianten

Inspireras av midsommardanser och förvandla dem till en vuxenvariant. Se till att han lägger sig bakom dig som en sked och forma kroppen efter varandra. Låt honom ta dig rytmiskt medan han (eller du!) smeker klitoris samtidigt. Själva dansen ”små grodorna” kommer för alltid bli lite, lite mer spännande.

4. Ut i det fria

Om ni lyckas pricka in en solglimt under midsommarfirandet – ta tillfället i akt. Det är något alldeles speciellt med att njuta av varandras hungriga kroppar under bar himmel. Öka chansen till njutning genom att ta med er lite rekvisita i form av en filt eller någon form av underlag – sand, barr, kottar och kvistar som skaver mot ryggen eller andra kroppsdelar är dessvärre en riktig stämningsdödare.

5. Skicka sms

Har du smitit iväg för att byta om medan din partner sitter uttråkad och lyssnar på sin farbrors nästintill oändliga tjat om vädret? Ge hen en anledning att kila därifrån. Kanske till och med i bildform? Tips – se till att bara din partner

6. Midsommarstången

Ta kontrollen helt och hållet och låt fokus ligga på hans penis – midsommarstången. Sätt dig grensle över honom och rid honom medan han stimulerar din klitoris underifrån. Självklart behåller du blomkransen i håret under tiden.

7. Sju sexfantasier

Brukar du lägga sju sorters blommor under huvudkudden? Uppdatera! Berätta sju olika sexfantasier för din partner istället och hoppas att de slår in!

8. Egentid

Har du ingen partner? Inga problem. Smit iväg själv och tillfredsställ dig under firandet. Det kan kännas lite extra dirty att göra det ute i det fria – men samtidigt väldigt eggande.

9. Vänta in natten

Nyttja de få timmar då mörkret faller och ta tillfället i akt att ha sex utomhus. Ni behöver inte gömma er på samma sätt som när solen skiner, och förhoppningsvis har nyfikna släktingar och grannar gått och lagt sig sedan länge. Njut av varandras kroppar i månskenet och skapa ett midsommarminne som ni sent kommer att glömma.

Foto: All Over Press