alla flickvänners dag 2016

Alla flickvänners dag - nio bevis på att du borde firas i dag

I dag är det Alla flickvänners dag - och självklart förtjänar du, och alla andra grymma flickvänner, att få världens bästa firande. Här är nio anledningar.

Alla flickvänners dag äger rum den 1 augusti varje år, och vem tackar nej till att fira världens bästa flickvän? Oavsett om du är en fantastisk flickvän eller har den bästa flickvännen på jorden är det dags att hylla henne idag. Här är nio goda anledningar.

#1: Du ställer alltid upp

Nyckeln till ett lyckligt förhållande sägs vara många – men att ställa upp för varandra och att alltid peppa och finnas där är en av de viktigaste komponenterna. Och självklart ställer du upp för din partner när hen behöver dig som allra mest.

#2: Gör alltid det lilla extra

Oavsett om det är att köpa hem en viss chokladsort som du vet att din partner tycker om, eller att ta tag i att rensa ur det där förrådet som ingen av er riktigt orkar göra – så gör du det där lilla extra som visar att du verkligen bryr dig.

#3: Kommer ihåg saker

Du minns vad din partner har sagt och du lyssnar – på riktigt. Oavsett om det handlar om hur hen mådde när hen gick i lågstadiet eller om ni pratar om favoritstäder i världen så lägger du det på minnet.

#4: Är grym i sängen

No words needed – du vet vad ni båda vill ha och ni funkar bra tillsammans. Och du säger till hur du själv vill ha det, såklart.

#5: Bryr sig

Genuint. Du bryr dig alltid om hur hen mår. Du blir glad av att hen är glad och du mår sämre när du vet att hen mår dåligt.

alla flickvänners dag

Fira din flickvän – eller dig själv – på alla hjärtans dag!

#6: Vet allt

Det finns inga väsentliga hemligheter mellan er (inför födelsedagar räknas inte!). Du har koll på hens bryderier på jobbet och hen vet allt om din störiga släkt. Ni pratar och kommunicerar, helt enkelt.

#7: Är självständig

Du vågar stå på egna ben och är inte helt beroende av ert förhållande. Trots att din partner är en av de viktigaste personerna i ditt liv, betyder det inte att ert förhållande är det enda du bryr dig om. Och det älskar din partner dig för.

#8: Ni har samma humor

Det finns ingen som kan få dig att skratta lika mycket som din partner – och hen har precis lika roligt med dig. Att ge varandra en enda blick för att brista ut i gapskratt är vardag för er.

#9: Älskar gränslöst

Oavsett om ni har upp- eller nergångar i ert förhållande älskar du din partner innerligt – och får samma kärlek tillbaka. Gränslös kärlek, som inte ens behöver uttalas med ord. Ni bara vet.

Läs även:
Läsarna berättar: Vår nyckel till ett lyckligt förhållande
Dejtingtipsen som funkar på riktigt (du måste testa!)
Därför faller du för bad boys (eller bad girls!)

Foto: IBL