En man och en kvinna kysser varandra

Baaams läsare avslöjar: ”Det pinsammaste som hänt under sex”

Näsblod mitt i akten, inspringande föräldrar och en hel del kroppsvätskor. Vi bad våra läsare att skicka in sina allra pinsammaste sexhistorier – och blev inte besvikna.

Läs mer: Experterna: 8 tips för ett hetare sexliv när allt verkar gå på rutin

”Jag tog min pojkväns oskuld när vi gick i gymnasiet. Hans första ord? ’Åh, vad varmt det är! Jag vill sova där inne!’”


”I vintras var jag och sambon uppe och hälsade på hans släkt. Vi hade lämnat barnen där och skulle in till centrum och handla till middagen. På väg tillbaka körde vi till en avsides plats för lite välbehövd egentid. Väl efteråt inser vi att sambon inte stängt av mobilens GPS. Hela släkten har nämligen en app så att alla kan se vart en befinner sig. Vi hade fått så många meddelanden där de antog att vi kört i diket, fått soppatorsk eller råkat ut för en olycka. Sambons morfar tänkte nog ge sig ut för att hjälpa oss också, tur att han inte gjorde det.”


”En gång hade jag och ett ex sex med varandra och det var väl lite vilt. Vi skulle byta ställning och det hela får ett abrupt slut när han knockar mig i ansiktet och näsblodet bara sprutar.”


Läs mer: Onanera tillsammans med din partner – 7 sexiga tips

”Jag fortsatte träffa mitt ex en gång i veckan, något som min släkt inte kände till. Jag och mitt ex betedde oss som nykära av spänningen och det blev snabbt att man tappade kontroll över omgivningen och sig själv. Jag är ingen som stönar högt under sex utan mer flåsar. Och med noll kontroll var det något som mamma fick ta del av, då jag lyckades ’sängringa’ mitt i akten. Hon i sin tur ringer min syster och ber henne åka över till mig då det låter som jag ska dö, något som såhär i efterhand inte låter så överdrivet då jag har astma. Att försöka bortförklara det blev svårt. Men det slutade med att jag hade ’tränat’.”


”För några år sedan hade jag en KK och vi var hemma hos mig. Vi var tvungna att ha dörren öppen men mina föräldrar var inte hemma. Han låg naken i min säng och jag hade badrock på och tog på honom. Plötsligt stormar mamma in i rummet och får ögonkontakt med min KK innan hon rusar ut och åker igen. En timme senare smsade hon när hon var på väg hem.”


”En kille jag dejtade kom hem till mig efter att han varit ute på krogen. När han var full var hans intresse för sin egen stjärt enormt, iallafall innan denna kväll. Nykär som jag var ställde jag upp genom att stoppa in en dildo i hans rumpa. Jag märkte hur han började slappna av mer ju närmare ’målet’ han kom, men istället kom något annat av den avslappningen. Där satt jag med bajs över armen och för varje tryck in så droppade det från hans stjärt ned på mina vita lakan. När jag väl avslutade sa jag ’rör dig inte ur fläcken, jag hämtar papper’. Hans blick var obetalbar och efter det blev det endast i nyktert tillstånd, när han kunde kontrollera sin stjärt bättre.”


Missa inte! 6 tips för att ha nice sex i duschen – utan att slå ihjäl dig

”När jag var ung hade jag en egen ytterdörr till mitt rum i lägenheten, vilket innebar att jag lätt kunde bjuda in ett one night stand utan att behöva presentera personen eller förklara för familjen. En gång lyckades jag dock få hem en kille som juckade in mitt huvud i elementet ganska hårt, något som också lät. Jag tackade för besöket och dagen efter for jag ut till sommarstugan med släkten. Vid middagsbordet frågade min mormor varför jag såg så trött ut, innan jag ens han svara sa min mamma ’hon har ju inte sovit, eller tillåtit någon annan i hemmet att göra det heller’. Det blev ett skratt för alla vid bordet när de fortsatt att skämta om natten, alla utom jag.”


”Jag och min dåvarande pojkvän hade sex på en studsmatta, i missionären, och då flög en fågel över oss och bajsade på honom.”

Foto: IBL/Shutterstock