happn

Då har du störst chans att få napp på Happn

Är du en singel på jakt efter kärlek? Då har du säkert hört talas om dejtingappen Happn. Nu har den magiska tidpunkten, som ökar dina chanser att hitta en partner där, avslöjats.

I dag finns det gott om digitala plattformar för alla singlar att pröva lyckan på. När det kommer till appar rankas ofta Tinder och Happn som de två mest populära i Sverige. Över 100 000 svenskar har laddat ner den sistnämnda under det senaste året, men vid vilken tidpunkt har du egentligen störst chans att få napp där?

Enligt aktivitetsstatistik från Happn har du allra störst chans till romans på söndagar klockan 19, eftersom flest användare är aktiva då. Näst bäst chans har du alla andra dagar i veckan runt klockan 22. Till skillnad från Tinder verkar inte Happn fungera lika bra för ett ”kvart i tre-ragg”. Då är aktiviteten nämligen som allra lägst.

Om du är intresserad av att träffa killar är det bäst att vara aktiv runt klockan 13 eller senare vid 22-tiden, eftersom det är då killar skickar flest charms. Vill du i stället träffa tjejer så är det bäst om du är aktiv vid 20-tiden. Då är de kvinnliga användarna mest aktiva och chattar mest.

Happy hunting!

Läs även:
Det här är årets bästa dag för onlinedejting
14 plågsamma stadier du går igenom varje gång du börjar dejta någon
5 smarta anledningar till att dejta din raka motsats

Foto: All Over Press