Här är stjärntecknen som är mest otrogna ... eller?

Här är stjärntecknen som är mest otrogna ... eller?

Spelar vilket stjärntecken roll för hur otrogen man är? Ja, om man ska tro reklamen från en otrohetssajt... Men vilket stjärntecken är då värst?

Okej, det är bäst att säga det direkt: De här uppgifterna ska inte ska tas på blodigt allvar.

Bakom undersökningen ligger nämligen Victoria Milan, en dejtingsajt för gifta och personer i förhållanden som vill vara otrogna. Uppgifterna är baserade på hur ofta deras medlemmar loggar in och i topp ligger inte de stjärntecken vi vanligtvis kanske skulle misstänka.

För, det här är fördomsfullt, men visst brukar vi ändå tänka att skorpioner och lejon är lite mer benägna att ha affärer än andra?

Enligt undersökningen var dock just de stjärntecknen minst benägna att vara otrogna.

Vattumannen är det stjärntecken som loggar in på Victoria Milan oftast (10,7% av användarna), på andra plats hittar vi fiskarna (10,5%) och på tredje plats oxen (10,4%).

Den mest trogna av stjärntecknen är skytten med bara 6,0% som loggat in för att söka efter en tillfällig partner. Den näst mest trogna är skorpionen med bara 6,3% och på tredje plats hittar vi vågen som representeras av 6,8% av användarna.

Värt att påpeka är att den här undersökningens resultat bör tas med en riktigt rejäl nypa salt. Det blir ju dock lite mer intressant när uppgifterna faktiskt kommer från en otrohetssajt, eller hur?

Men faktorer som att det föds färre barn under den sena hösten skulle kunna förklara att det finns färre skyttar och skorpioner bland de aktiva användarna.

Vattumannen, å andra sidan, lär vara ett av de vanligaste tecknen vilket förmodligen förklarar topp-placeringen.

Så var inte alltför misstänksam om du har en vattuman, fisk eller oxe hemma.

Källa: Informationen kommer från Victoria Milans medlemsuppgifter och är utförd av Victoria Milan.

Bildkälla: Thinkstock