De största misstagen du gör när du flirtar – baserat på ditt stjärntecken

De största misstagen du gör när du flirtar – baserat på ditt stjärntecken

Är du ett proffs på att flirta eller blir du stel och nervös när du träffar en person du gillar? De här misstagen gör du när du flirtar – enligt stjärnorna.

Läs mer: 36 frågor som gör vem som helst kär i dig

Enligt astrologin säger ditt stjärntecken en hel del om hur du fungerar som person – både när det kommer till din personlighet och vilka egenskaper du har, men även hur du fungerar i kärlek och när du är intresserad av någon.

Vissa är rätt aggressiva i sina raggningsförsök medan andra tenderar att flirta alldeles för diskret för att någon ska märka det. Att flirta på rätt sätt är helt enkelt en konstform, och det är få stjärntecken som bemästrar det med bravur.

Här är de största misstagen du gör när du flirtar – baserat på ditt stjärntecken!

Vädur

Vanlig miss: När du är intresserad av någon beter du dig nästan som ett litet barn – du retas och kommenterar gärna personens kläder eller hår. Problemet med det är att du kan framstå som elak istället för lekfull, och att du skrämmer bort din crush.

Tips: Utnyttja att du är rak på sak. Ta initiativet och njut av känslan när du tryggt för – och någon följer!

Oxe

Vanlig miss: När du dejtar har du en tendens att överanalysera minsta lilla. Du analyserar hur länge du bör vänta på att svara på sms och du är försiktig med att trycka på gilla-knappen när de lägger upp nya inlägg på sociala medier. Eftersom du är så orolig över att du ska framstå som desperat hindrar du dig själv från att vara dig själv, vilket du förlorar på i längden.

Tips: Eftersom det här med första steget inte är din grej. Visa tydligt att du vill att den andra parten tar kontakt. En blick, ett tecken – om om hen är trögfattad: skriv en lapp eller sms!


Tvilling

Vanlig miss: När du gillar någon visar du det mer än gärna online – men inte i verkliga livet. Du gillar inlägg på sociala medier, smsar för att säga godmorgon och skickar selfies, men visar sällan hur du känner ”in real life”.

Tips: Glöm inte att du KAN det här med att flira, du har det i dig! Använd samspelet till din fördel, ni är två om detta och bjud in till leken. Ni kommer kunna ta den hur långt som helst.

Kräfta

Vanlig miss: Du blir lätt en aning ivrig när du gillar någon. Du börjar att prata om er framtid tidigt, skickar gärna flera sms i rad och du är snabb med att ta upp både giftermål och barn. Det finns alltså en risk för att du framstår som efterhängsen, även om du själv bara försöker vara just dig själv och ärlig med vad du känner.

Tips: Utnyttja din naturligt mjuka sida, den uppfattas som både spännande och trygg i flirtsammanhang och kan bromsa upp när du blir för ivrig.

Läs mer: Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i maj

Lejon

Vanlig miss: Du är lite väl förtjust i att göra din crush svartsjuk – du kan till exempel flirta med personens bästa vän eller prata om alla kändisar du tycker är snygga. Tyvärr leder det sällan till att ditt kärleksobjekt börjar att gilla dig mer, utan snarare tänker personen att hen inte har någon chans på dig.

Tips: Sätt er båda i centrum, inte bara dig själv. Det blir betydligt med spännande för personen du uppvaktar – som snabbt blir en del av din spännande agenda och din energi.


Jungfru

Vanlig miss: Eftersom du avskyr att bli sårad erkänner du inte ens för dig själv när du gillar någon, vilket ofta slutar med att ni blir vänner istället för partners.

Tips: Våga riva din skyddsbarriär, som annars gör att omgivningen uppfattar dig som oengagerad eller känslokall. Ett öppet hjärta lockar mer när du inte korsar dina armar över bröstet.

Våg

Vanlig miss: Du lägger extra mycket tid på ditt utseende när du är intresserad av någon – du klär upp dig när du vet att du kommer att träffa hen och lägger upp bilder som du hoppas att den andra ska gilla. Problemet är bara att personen oftast inte har någon aning om ditt intresse.

Tips: Ingen kan läsa dina tankar, var noga med att vara extra tydlig med dina känslor. Och försök ha en dörr öppen i taget, det blir svårt för både dig och föremålen för din uppvaktning när du flirtar med fler samtidigt.

Skorpion

Vanlig miss: När du gillar någon vill du få det att verka som att du är intresserad av det den andra är intresserad av – du lyssnar på din kärleks favoritmusik och tittar på hens favoritprogram. Det gör att du framstår som oäkta när du i själva verket bara vill visa att du bryr dig.

Tips: Lita på att dina intensiva känslor syns ändå, du behöver inte förstärka dem. Skorpionens charm lyser starkt och du har förmågan att blända utan extra insatser.


Missa inte! Din nya favoritserie på Netflix – baserat på ditt stjärntecken

Skytt

Vanlig miss: Du är allt annat diskret när du har hittat någon du gillar. Du drar skämt med snuskiga anspelningar och kommer med tusentals kommentarer om hur snygg den andra personen är. Det kan göra att din flirt missförstår dig och dina intentioner, och tror att du bara är intresserad av sex.

Tips: Tagga ner dina ambitioner och försök hålla tillbaka och kanske regissera dina känslor lite grand. Om du unnar dig att vara både tydlig och seriös mellan charmattackerna kommer den du uppvaktar att förstå dig bättre.

Stenbock

Vanlig miss: Att spela svårfångad är din vanliga strategi när du är intresserad av en person. Du tar en evighet på dig att svara på sms, du avbokar dejter och ignorerar din flirt i flera dagar. Du vill framstå som mystisk, men framstår istället som totalt ointresserad.

Tips: Du behöver släppa garden och tillåta dig vara sårbar. Ett öppet hjärta är mer intressant än en slutet – prova, du kommer bli positivt överraskad!


Vattuman

Vanlig miss: När du gillar någon väntar du på att den personen ska ta första steget. Du kanske ser till att få ögonkontakt, kanske ler du mot dem då och då. Problemet är att det är få som uppfattar att du faktiskt flirtar – istället tror de att du bara vill vara artig och trevlig.

Tips: Du är alltid karismatiskt och lätt att tycka om. Därför är det extra viktigt att kanske hålla inne med charmen när det inte behövs, för att göra det tydligt att du är intresserad när det verkligen gäller!

Fisk

Vanlig miss: Du går gärna in i stalkermode när du gillar någon. Du blir som besatt och vill lära dig allt om den personen och lusläser hens Facebook, Instagram och Snapchat. Istället för att gå fram och prata beundrar du personen på avstånd.

Tips: Att du anses som lite mystisk är bara attraktivt, men glöm inte att du har en naturlig dragningskraft som sällan kommer till användning. Visa den öppet, så slipper du jobba så mycket i skymundan.

Från väduren till fiskarna – 15 fina smycken med stjärntecken


Här hittar du 15 personliga smycken med stjärntecken

Foto: IBL/Shutterstock

Källa: Thoughtcatalog

Artikeln publicerades först på ELLE.