De vill göra oss bättre på oralsex – med hjälp av ekofrukt

De vill göra oss bättre på oralsex – med hjälp av ekofrukt

Ekostämplat oralsex på Södermalm? Japp, det nya kurskonceptet, som innehåller praktiska övningar på frukt, sägs vara en succé. Syftet är att göra oss mer jämställda i sängen.

En kurs i oralsex, i syfte att motverka det så kallade orgasmglappet (att kvinnor får färre orgasmer än män) – med hjälp av ekologisk frukt. Låter det som en samtida myt? Nej, det är det inte. Sexbutiken Lovestore på Södermalm i Stockholm är först i Sverige med att erbjuda kurser i oralsex. Bakom konceptet står sexinspiratören Marika Smith.

– Det finns uppenbarligen en stor efterfrågan på praktiska sexkunskaper,  men det är svårt att förstå hur man ska göra rent konkret, säger Marika Smith i ett pressmeddelande.

Ungefär lika många män som kvinnor är anmälda och spridningen ifråga om åldrar och geografi är bred, berättar Marika.

Missa inte: Hitta klittan – här är vägen till maxad njutning


Förutom att lära ut mer jämställt sex, genom att fokusera på kvinnans njutning och fördelaktiga tekniker, så är syftet också att minska mäns prestationsångest i sängen, vilket ofta leder till erektionsproblem och minskad sexlust.

– Att lära ut njutbara alternativ till in-och-ut-sex är mer produktivt än att ställa kvinnor och män mot varandra i en intressekonflikt, säger Marika.

– Om vi kan släppa invanda mönster och komplettera sexlivet mer med fingrar och läppar så kommer alla njuta mer.

Så var kommer frukten in i bilden? Jo, utöver teoretiska lektioner så får deltagarna öva praktiskt på frukter som påminner om könsorgan. Hela 50 kilo bananer, plommon och apelsiner beräknas gå åt bara under de första kurserna.

Läs också: Lär dig heta, orgasmsäkra sexet


Foto Thinkstock