Mysiga dejtingaktiviteter inspirerade av kändisarna

Mysiga dejtingaktiviteter inspirerade av kändisarna

Oavsett om det är en ny bekantskap eller ens partner sedan länge kan det vara svårt att komma på vad man ska göra när man går på dejt. Här listar vi fem idéer inspirerade av kändisarna!
TV: 5 mysiga dejtingaktiviteter inspirerade av kändisarna
1:09

Efter reklamen: TV: 5 mysiga dejtingaktiviteter inspirerade av kändisarna

(1:09)

Slå på ljud

Besök en nöjespark, gå på konsert eller kolla på en match. Ja, det är tre exempel på mysiga aktiviteter att göra med sin dejt. Spana in fler tips här – som alla inspirerade av våra favoritstjärnor i Hollywood!

Tips på romantiska dejtingaktiviteter

Kolla på en match

Beyoncé och Jay-Z
Danny Moloshok/ ASSOCIATED PRESS / TT

Tycker både du och din dejt om sport är det perfekt att gå och se en match ihop. Fotboll, hockey, handboll eller tennis. Låt fantasin flöda och hitta er grej! Ända sedan Beyoncé och Jay-Z började dejta har de gått på basketmatcher tillsammans, och visst ser de ut att ha det riktigt mysigt?

Besök en nöjespark/tivoli

Spendera dagen på en nöjespark precis som Kim Kardashian och Pete Davidson nyligen gjorde på Knott's Berry Farm i Kalifornien. Sugen på att komma närmare din dejt? Föreslå att ni ska åka de läskigaste karusellerna – det ger dig en ursäkt att hålla din sötnos hand!

Gå på konsert

Överraska din dejt med biljetter till en konsert. Pluspoäng om du lyckas boka hens favoritartist! Flera kändisar har gjort liknande dejter, däribland Blake Lively och Ryan Renolds som i klippet ovan besöker vännen Taylor Swifts spelning.

Vandra tillsammans

Ellen Pompeo och Chris Ivery
GEDU, SALA / BACKGRID US / TT

Gör som Ryan Gosling och Eva Mendes eller Ellen Pompeo och Chris Ivery och ge er ut på hike! Kom ihåg: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Packa med en matsäck, eller varför inte ett stormkök och kombinera vandringen med smarrig lunch.

Gå på spa

Att besöka ett spa kanske inte är något man gör om man precis träffats, men det är absolut en mysig aktivitet om man setts under lägre tid. När Lily Collins och Charlie McDowell var på smekmånad i Sverige besökte de till exempel det flytande spahotellet Arctic Bath.

Foto: TT

Se också: Kändispar som blev tillsammans 2021
0:59

Efter reklamen: Se också: Kändispar som blev tillsammans 2021

(0:59)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
8 kändispar som blev tillsammans 2021
Är du redo att inleda en ny relation 2022? Här är frågorna som avgör!