Dildo eller penisring – våga testa sexleksaker med din partner

Dildo eller penisring – våga testa sexleksaker med din partner

Många använder sig av sexleksaker när de onanerar, men de kan göra underverk även när ni är två. Här är några olika sätt att inkludera leksaken i sängen.

Dildos, klitorisvibratorer, penisring. Det finns massvis av sexleksaker att välja mellan när det är dags att ligga med din partner. Men hur gör man? Här är några tips hur du kan inkludera sexleksaken i ditt sexliv.

Prata om det

Du är sugen på att testa sexleksaker med din partner med vet inte hur du ska ta upp det. Bara gör det, prata om det och säg vad du tänker och känner. Förklara varför du vill det och hur du gillar det.

Guide: Fifty shades of Grey-sex för nybörjare

Ge dig bra vibrationer

Att bjuda in en vibrator som stimulerar klitoris kan göra underverk. Kanske du har svårt att få orgasm när ni har sex, då kan det här vara exakt det du behöver.

När det väl gäller är det endast fantasin som sätter stopp. Antingen kan du hålla i vibratorn medan ni har sex eller så kan din partner göra det. Oavsett är det win-win!

Put a ring on it

Om din partner har en penis kan en penisring vara toppen eftersom den stimulerar på dig och partnern. Ringen kan både hjälpa att behålla ståndet samtidigt som den stimulerar klitoris.

Missa inte: Hitta klittan: Så maximerar du din sexuella njutning

Well, hello dildo!

En dildo tänker många enbart är till för egentid, men nej! Det finns många som älskar känslan av att ”bli helt uppfyllda” när ens partner går ner på en så varför inte testa?

Många dildos bjuder även på vibration, vilket genast öppnar upp möjligheterna för fler användningsområden. Om det känns för läskigt att använda den i dig, använd utanpå.

Kolla in: De vill göra oss bättre på oralsex – med hjälp av ekofrukt

Visa vad du gillar

Om din partner känner sig osäker på hur ni ska kunna ligga med varandra och samtidigt använda sexleksaker – visa hur du gillar det. Det är då inte bara skönt för dig utan kan även vara väldigt upphetsande för din partner.

Foto: Thinkstock