Jennifer Garner och Ben Affleck

22 kändisar som är goda vänner med sina ex

Att separera från dem man sett ett liv ihop med och som man kanske till och med har barn med är jättejobbigt. Ett visst mått av drama och trassel är nästan givet. Men vissa lyckas ta sig igenom det och hitta en ny relation som nära vänner. Här är elva kändispar som är fina förebilder.
TV: 6 kändisar som är goda vänner med sina ex
1:12

Efter reklamen: TV: 6 kändisar som är goda vänner med sina ex

(1:12)

Slå på ljud

Ingen gifter sig eller skaffar barn med visionen att det inte ska hålla. Men av olika anledningar slutar många förhållande med separation. Och då är det himla fint om man lyckas fortsätta ha en god relation, framför allt om det är barn inblandade. (Givetvis finns det ibland händelser som gör att man inte kan fortsätta som vänner.)

Här listar vi 22 kändisar som har en avundsvärd relation med sina ex.

Carina Berg och Kristian Luuk

CARINA BERG OCH KRISTIAN LUUK
Fredrik Hessman/TT

Carina och Kristian Luuk separerade 2016 och 2018 gifte Carina sig med nya kärleken Erik. Efter en jobbig IVF-kamp kom två bebisar i rask takt, som alltså blev halvsyskon med Carinas och Kristians son Holger, 11 år. Carina och Kristian så är fina vänner att Kristian till och med självmant erbjöd sig att vara barnvakt åt lille Otto så att Carina och Erik kunde gå på dejt! Fint.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér

Ett av Sveriges mest kända ex-par. Katrin och Bingo gör Relationspodden tillsammans och har en mycket nära relation sedan det tog slut 2015. Förutom att driva med varandra i podden ses de ofta och åker till och med på semester ihop. 2019 åkte de till Thailand över vintern med alla barn och Katrins dåvarande kille Alex som även han har en mycket god relation med båda, trots att förhållandet nu är över.

Camilla Läckberg och Martin Melin

CAMILLA LÄCKBERG OCH MARTIN MELIN
CLAUDIO BRESCIANI / TT

Camilla Läckberg är stjärnfamiljens största förebild i Sverige. Hon är inte bara god vän med barnens pappor utan även andra familjemedlemmar. Hon har många gånger talat sig varm om nära vännen Christina Melin, mamma till Martin Melins stora barn – och i somras åkte Camilla och Simon Skölds dotter Polly på semester med ”mamma Stina” och sina halv- och styvsyskon, utan mamma och pappa.

Jennifer Lopez och Marc Anthony

JENNIFER LOPEZ OCH MARC ANTHONY
Chris Pizzello \ INVISION \ TT

J. Lo och Marc Anthony skilde sig 2014, men har barnen Max och Emme ihop och är goda vänner. På Latin Party 2016 uppträdde de tillsammans och bjöd till och med på en vänskaplig kyss på scenen.

Lisa Bonet och Lenny Kravitz

LISA BONET OCH LENNY KRAVITZ

Lisa och Lenny med dottern Zoë.

Matt Baron/REX

Lisa Bonet och Lenny Kravitz skilde sig redan 1993, men ser sig fortfarande som en familj. Tillsammans har de dottern Zoë, känd skådespelerska. Lenny och Lisas man Jason Momoa ska ha fattat tycke för varandra från första stund.

Bruce Willis och Demi Moore

Bruce, Demi och Emma

Bruce, Demi, dottern Talulah och Bruce fru Emma.

Neil Rasmus /MCMULLAN CO / Sipa / TT

Bruce och Demi har i många år varit ett föredöme för en god relation efter en skilsmässa. Men priset togs nog ändå när exparet karantänade ihop med sina tre döttrar 2020? Emma, Bruce fru sedan 2009 befann sig på annat ställe med parets två yngre döttrar, men var helt fine med det eftersom hon och Demi har en bra relation.

Gwyneth Palthrow och Chris Martin

GWYNETH PALTHROW OCH CHRIS MARTIN
Colin Young-Wolff

Gwyneth och Chris skilde sig 2016, efter att ha hängt ihop i 13 år. Men, de har två barn ihop och har fokuserat på att ha en fin relation för deras skull. Trots att båda har nya förhållande firar de både högtider och åker på semestrar ihop.

Jennifer Garner och Ben Affleck

JENNIFER GARNER OCH BEN AFFLECK
FREDERIC J. BROWN

Skilsmässan 2018 var kämpig och Ben har kopplat sitt missbruk delvis till sina äktenskapliga problem. Men trots både detta och att Ben dessutom blev ihop med J. Lo som han dejtade strax före han träffade Garner är de två fina vänner. Nyligen sågs de fira Halloween tillsammans med barnen och J. Lo.

Nina Dobrev och Ian Somerhalder

NINA DOBREV OCH IAN SOMERHALDER
Frank Micelotta/ Invision / TT

Träffades under inspelningarna av The Vampire Diaries och dejtade i tre år. Efter uppbrottet har de dock fortsatt vara fina vänner, och Nina Dobrev är även god vän med Ians fru Nikki Reed (som hon för övrigt är väldigt lik…)

Kourtney Kardashian och Scott Disick

KOURTNEY KARDASHIAN OCH SCOTT DISICK
Hoo-Me/Mediapunch/REX

Efter nio år och tre barn ihop tog förhållandet slut 2015. Men Kourtney och Scott är fortfarande mycket nära vänner och åker på semester ihop med barnen, trots att de har nya förhållanden.

Demi Lovato och Wilmer Valderrama

Efter att ha dejtat i sex år gjorde Demi Lovato och Wilmer Valderrama slut 2016. men, de två har fortsatt vara nära vänner och Wilmer har varit ett stort stöd för Demi genom hennes missbruksproblem.

Foto: TT

Inspirerat av: Elle US

TV: 9 kändisar med ännu mer kända föräldrar du kanske inte visste om
2:11

Efter reklamen: TV: 9 kändisar med ännu mer kända föräldrar du kanske inte visste om

(2:11)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Quiz: Hur bra koll har du på 00-talets hetaste kändispar?
8 kändisar som gled in i varandras DM – och blev ihop
J.Los relation till Jennifer Garner – efter kärleken med Ben