Artikeln innehåller reklamlänkar
Lev ut dina fantasier - en rollspelsguide för nybörjaren

Lev ut dina fantasier - en rollspelsguide för nybörjaren

Gå in i en karaktär och utforska dina allra djupaste och mörkaste fantasier – med din partner!

Läs mer: Det här är Baaam

Du behöver inte nödvändigtvis använda kostymer och klä ut dig för att leva ut en fantasi, med lite dirty-talk kommer du och din partner långt. Vill du förverkliga tanken av att ligga med din lärare, eller varför inte gå på ett litet besök hos ”doktorn”? Rollspel är ett bra sätt att testa saker du skulle vilja hända i verkligheten – utan att vara otrogen mot din partner.

Men hur presenterar du egentligen för din partner att du drömmer om ett sexigt Harry Potter-rollspel?

Kolla in denna guide och förverkliga alla dina fantasier:

Vad tänder du på?

Slut ögonen och tänk på det sexigaste du vet. Finns det någonting som du tänder på och som du kanske skäms lite för? Då är det perfekt för rollspel! Här har du chansen att leva ut tabubelagda fantasier och saker som inte händer i verkligheten. Onanera, läs en sexig novell och utforska vad just du går igång på.

Lite förslag som sätter igång tankarna…

Ett vanligt nybörjar-scenario skulle kunna vara att ni åker till en hotellbar och sitter vid varsin del av baren och låtsas vara främlingar. Ni raggar upp varandra för första gången och bokar sedan ett rum på hotellet där ni fortsätter. Många använder rollspel för att just spela en roll och går igång på förbjudna tankar som till exempel att ha sex med sin elev om du är lärare, eller pappan i familjen där du är barnflicka. Klassiska rollspel som du säkert hört talas om är läkare/patient, chef/sekreterare och roller med olika maktpositioner.

Ta mod till dig och berätta.

Om du vill att rollspelet ska bli verklighet ingår det i planen att din partner är med på det hela. Stå för vad du tänder på utan att skämmas, förmodligen får du en fantasi som svar tillbaka av din partner när du delar med dig av din. Ett sätt som alltid går hem är att säga ”jag drömde en så himla het dröm om dig inatt, du var läkare och jag var din patient…”. Du kan även testa att smsa ”jag vill att du…” och där du beskriver din fantasi. Får du en fantasi tillbaka, skickar du en till. Tillslut hittar ni någonting som passar er båda.

Sätt gränser.

Innan du går in i din karaktär är det viktigt att både du och din partner är överens om var gränserna går. Det är lätt hänt att gå in i rollen och göra saker som du annars inte skulle ha gjort. Se till att din partner vet var dina gränser går och hör med hen vad du får och inte får göra.

Gör scenen trovärdig.

Att vara på ett bibliotek om din roll är den hjälpsamma bibliotekarien (som förför din partner längst med bokhyllorna) är såklart ett stort plus, och blir ett sexigt förspel. Men är ni hemma kan lite rekvisita behövas för att få den rätta känslan i rollerna. Du kanske inte behöver köpa en hel outfit, men att göra iordning ett trovärdigt skrivbord om du är lärarinna blir definitivt ett plus.

Dags att gå in i rollen – och ha kul!

Nej, det är ingen tävling i vem som gör den bästa insatsen som skådespelare. Rollspel ska vara kul! Allt är inte förstört om du fnittrar när din ”läkare” ber dig klä av dig på överkroppen för att undersökas. Tänk på när du var barn och levde dig in i en annan roll, du visste att det var på låtsas men gjorde det för att det var roligt. Se första gången mer som en spännande grej ni gör för att utforska er sexualitet och varandra.

Förresten, du vet väl att du kan köpa sexleksaker via Baaam? Läs mer här! (länk till Aller media shop)

Foto: IBL