Roliga sexleksaker

Mycket tid hemma? 11 roliga sexleksaker att fördriva tiden med

Jobbar du hemifrån? Glöm inte att ta pauser och kanske passa på att unna dig själv lite njutning. Vi tipsar om 11 riktigt härliga sexleksaker som gör att dagarna hemma blir snäppet roligare.

Är du redan ikapp alla serier på Netflix och lyssnat på de senaste poddarna? Vi vet vad du ska lägga övrig tid på, dig själv. Allt blir roligare med en sexleksak, så varför inte passa på att prova något nytt? En dildo, vibrator eller roligt glidmedel kan verkligen göra dagarna hemma till något helt annat än tråkiga.

11 härliga sexleksaker du kan köpa online

1. The Rabbit kan vara den mest omtalade vibratorn, eller ska vi säga vibratorerna eftersom det är en två-i-en-vibrator som stimulerar g-punkten och klitoris på samma gång. Den här från Belladot har hela sju olika vibrationsprogram. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

2. Går både du och din partner hemma just nu? Då kanske den här vibrator-ringen från RFSU kan vara något. Det blir en rolig uppgift, att ta reda på hur ni både når maximal stimulans? Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin)

3. Har du testat glidmedel? Det förhöjer verkligen njutningen vid alla olika sexuella aktiviteter. Prova vid onani, oral- eller vanligt sex. Det här från Mixgliss har smak av jordgubb vilket kan göra oralsexet extra härligt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin)

4. Det vibrerande ägget från Belladot är en riktigt rolig sexleksak där bara din fantasi sätter stopp för användandet. En kraftfull vibrator som funkar för den som vill tillfredsställa sig själv eller ha kul med en partner, bara att gå loss och känna sig fram. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

5. Föredrar du att sitta på din partner när ni har sex? Då kanske den här uppblåsbara kudden med en vibrator i mitten, från Dillio, är något för dig. Det ingår även två dildos i olika storlekar som du kan sätta på vibratorn och njuta av att rida även utan en partner närvarande. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler)

6. En enklare variant på The Rabbit, är Ticklers klitorisvibrator Bunny, med snabba och kraftfulla vibrationer. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

7. Ge din partner en rolig sexleksak i form av ett ägg påskpresent! En onani-leksak från Tenga framtagen för män. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin)

8. Är det någon som missat Womanizern? Vi hoppas inte det. Det här är nämligen klitoris-stimulatorn som hjälpt många kvinnor till sin första orgasm. Bara en sån sak! Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Och när vi ändå är inne på Womanizer så måste vi tipsa om deras duo-variant för dig som letar efter något väldigt speciellt. Den här stimulerar nämligen klitoris OCH g-punkten. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

10. Ett lite lyxigare glidmedel för alla intima stunder. Bara att spruta och njuta? Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

11. En klitorisvibratos från Rianne S i riktigt snygg design som dessutom kommer i en fin leopardmönstrad väska. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

1:01

Efter reklamen: 4 tekniker som gör sexet skönare för kvinnan

(1:01)

Relaterade artiklar

De 10 mest populära sexleksakerna just nu

Kåt och nyfiken? De bästa sajterna med porr för kvinnor

Här är din hetaste sextalang – baserat på ditt stjärntecken