5 tecken på att din partner är alldeles för svartsjuk

5 tecken på att din partner är alldeles för svartsjuk

Att vara svartsjuk ibland är inte konstigt. Men det finns tillfällen då det går för långt. Här är några tecken på att din partner är alldeles för svartsjuk.

Svartsjuka är något de flesta upplever då och då. Det kan göra jätteont att känna svartsjuka, men det kan vara minst lika jobbigt att leva med en partner som är svartsjuk. Om du är i en relation med någon som hela tiden vill ha koll på vad du gör, på grund av rädslan att du ska träffa någon annan, kan det vara värt att ta upp det och kräva en förändring.

Baaam listar fem tecken på att din älskling är för svartsjuk.

Läs mer: Dumpa Tinder – så träffar du kärlek IRL

1. Hen har full koll på vad du gör

Hen undrar ständigt var du där, vad du gör och vem du träffar. Om du ska ut och umgås med vänner vill hen alltid veta vilken tid du har tänkt komma hem och skickar flera sms till dig under kvällen.

2. Hen dyker upp utan förvarning

Det händer ofta att din partner överraskar dig hemma eller när du träffar dina vänner. Ett tecken på att hen tror att hen ska komma på dig med någon annan.

3. Hen läser dina meddelanden

Din partner vill alltid veta vem du snapar med och du har kommit på personen med att läsa dina sms. Hen ställer dessutom alltid frågor om nya vänner du addar på Facebook.

Läs även: ”Göra slut-kakorna” som hjälper dig när du blivit dumpad

4. Hen vill umgås ensam med dig – hela tiden

Din partner tycker inte om när du gör saker på egen hand. Om du ska träffa tjejgänget eller gå på en fest gör hen allt för att försöka övertala dig att stanna hemma i soffan bara ni två.

5. Fullt fokus på dig

När ni hänger i ett större sällskap är all personens fokus på dig. Hen håller sig alltid tätt intill dig och vill visa för alla att ni är ett par.

Läs mer:
Quiz: Hur bra är du på att kyssas?
9 tecken på att din älskling tänker fria till dig
10 bra saker med att göra slut med någon

Bildkälla IBL, Mondadori