Sex fördelar med att ha ett distansförhållande med din bästa vän

Sex fördelar med att ha ett distansförhållande med din bästa vän

Bor du och din bästa vän i olika städer? Baaam listar sex fördelar med ert distansförhållande.

1. Ni vårdar er relation mer än andra

Eftersom ni har ett distansförhållande är ni mer måna om att ta hand om er relation än vad ni är om era andra vänskapsrelationer. Att bo i olika städer betyder att ni måste kämpa hårdare för att behålla kontakten, ni hör av er oftare till varandra än vad andra gör för att

2. Ni har full koll på vad den andra gör – även fast ni inte ses så ofta

Ärligt talat, finns det någon du stalkar så mycket i sociala medier som din bästa distanskompis? Ne, trodde väl inte det. Ni har full koll på vad som händer i varandras liv, och när ni ses har ni ännu mer att prata om.

3. Ni tröttnar aldrig på varandra

Precis som i vilket distansförhållande som helst så har ni svårare än andra att tröttna på varandra. Det blir som en nytändning i er vänskap varje gång ni ses, och visst är det alltid lite roligare att träffa din distansvän?

Relaterade artiklar:
Sex saker du aldrig har tackat din bästa vän för (så passa på nu!)
8 saker du måste göra med din bästa vän under 2016
15 bevis på att du och din bästa vän egentligen är ett gammalt gift par

4. Ni tar vara på tiden när ni är tillsammans

När ni väl träffas så finns det inga som har ett så späckat schema som ni har. Och även om ni ska hinna med hur mycket saker som helst under helgen när ni väl träffas, så tar ni verkligen vara på tiden med varandra.

5. Ni bråkar inte

När ni har flera mil emellan er har ni inte tid eller ork att lägga energi på att bråka, och nej – det händer förmodligen aldrig att ni hamnar i en fight om samma flirt. För visst händer det väldigt sällan att du bråkar med din bästa vän som bor i en annan stad?

6. Er vänskap håller längre

Ni har alltid något att se fram emot och ni har alltid någon att sakna. Er vänskap kommer hålla för alltid, eftersom ni faktiskt vårdar och bryr er om varandra på ett sätt som du kanske inte gör med alla dina vänner. Och visst stämmer uttrycket att ”avståndet inte spelar någon roll, när vännen betyder så mycket”?

Läs också:
15 bevis på att du och din bästa vän är världens skönaste duo
16 minnen du delar med din bästa barndomsvän
16 saker som alltid händer när du och din bästa vän festar ihop