oralsex

Sex knep som får honom att bli bättre på oralsex

1. Var tydlig när det är on point

När han väl är där nere så kan det vara stökigt och tekniken kan kännas lite spretig. Men mitt i allt händer det – det känns HELT rätt. Låt honom veta precis när det känns bra. Då är chanserna faktiskt större att han fortsätter.

Ännu mer tips och knep: 11 enkla tips för ett hetare sexliv

2. Använd en kudde

Skillnaden när du har en kudde under rumpan och när du inte har det är märkbar. Det gör det inte bara lättare för honom att komma åt utan det ger även en oanad effekt.

3. Krydda förspelet

Om han inte kan leverera – testa sexleksaker. Det hettar upp sexlivet och är en härlig och vibrerande försäkring om att finalen är nära!

4. Guida honom rätt

Har han svårt att hitta rätt? Ta ett försiktigt tag i hans hår och för honom till helt rätt ställe. Det är ett enkelt, men ack så effektivt, knep.

Håller du med? Kolla in: 33 saker du absolut inte vill höra i sängen

5. Välj ett säkert kort

Om ingenting riktigt funkar be honom bokstavera alfabetet med tungan. Det här ser till att du får lite variation och att han inte fokuserar på fel ställe för länge.

6. Säg vad du gillar

Ibland kan det kännas svårt att vara rak när det kommer till hur du vill ha det i sängen. Kanske du är rädd för att såra några känslor eller så känns det bara plumpt och konstigt. Men! Det är viktigt att du ska få njuta. Säg till honom vad du tycker om medan han gör det, det kan bli ett sorts dirty talk som triggar ännu mer!

Läs också:
10 frågor om sex (Baaams expert ger svar på tal)
12 pinsamma sexögonblick du tveklöst känner igen
21 saker du inte visste om orgasm

Bildkälla