maxad orgasm

Sex saker tjejer önskar att killar visste om oralsex

Majoriteten av alla tjejer har högst chans att få orgasm genom oralsex – men det gäller att det ska göras på rätt sätt.

1. Let me do the talking

Det är toppen att killen undrar om han faktiskt gör rätt men stanna inte upp och fråga om det är skönt varannan sekund. Det kan vara väldigt störande när det faktiskt ÄR skönt och det avbryts.

2. Ibland räcker inte tungan till

Trots att tungan kan vara ren magi så är det ibland inte tillräckligt. Att använda fingrar, eller varför inte sexleksaker, kan ibland vara precis det som krävs.

Tips: Nyttja formen på hans penis och maxa din njutning

3. Under pressure!

Att variera trycket på tungan är viktigt. För mesigt kan resultera i… ingenting medan ett för hårt tryck faktiskt kan göra ont. Blanda mellan en mjuk tunga till en som visar vad den vill – alltså att du ska komma.

4. Ha tålamod – det kan behövas

Bara för att det är extremt skönt och känns helt rätt så händer det inte på någon minut. Låt det ta den tid det tar och var inte otålig.

Läs också: Åtta heta sexställningar att krydda ditt sexliv med

5. Mix it up

Oralsex behöver inte betyda att en tjej ligger på rygg – byt ställning! Testa stå upp, sitta ner eller varför inte sitta på? Det kan vara oväntat hett byta position.

6. Fly inte från platsen

När det äntligen är dags för den efterlängtade finalen så är det inte jättehärligt om killen slutar MEDAN du kommer. Det kan få ett abrupt avslut som inte uppskattas – häng kvar tills hon är klar. Helt enkelt.

Relaterat:
Så får du koll på klitoris (en gång för alla!)
21 saker du kanske inte visste om orgasm
Krydda ditt sexliv med hjälp av tjejerna från tv