Artikeln innehåller reklamlänkar
Sexleksaker bäst i test – dildo vibrator

Baaam testar sexleksaker (de blev bäst i test!)

Vår testpanel har prövat dildos, slickande maskiner och vibrerande penslar – allt för att ge dig den bästa guiden till sexleksaker. Här är sexleksakerna som fick bäst i test – och allra sämst.

Läs mer: Snygga och sexiga underkläder för under 500 kronor

Betygskala
1 Näe
2 Helt okej
3 Bra
4 Jättebra
5 Fantastisk

STAVAR OCH DILDOS

”Auto rabbit silicone 10 rhytms” från Nanma

En batteridriven massagestav som når g-punkten och klitoris på samma gång. Det finns tio olika vibrationsnivåer och staven är både böjbar och smidig att använda. Det enda negativa är att den låter. Annars är den prisvärd och ett hett tips.
Betyg: 5
Pris: 399 kr.
Finns att köpa på: Intima.se

”Deep within” från 50 shades of Grey

Mr Grey i all ära men den här g-punktsstaven är väldigt hård och ger känslan av att du använder en prydnadssak från hemmet. Det finns sju olika vibrationslägen som du kommer åt lätt (men se upp så att du inte råkar stänga av den) och en praktisk laddningsbar funktion. Lättanvänd, men inte speciellt prisvärd.
Betyg: 1
Pris: 569 kr.
Finns att köpa på: Mshop.se

”Samson’s delight” från NMC

Utseendet kan verka skrämmande, men här är en dildo som verkligen lever upp till sin verklighetscharm. Det känns som att du har sex på riktigt och sugproppen underlättar (även om den inte är ett måste) så att du har händerna fria till petting. Den är över förväntan och ett tips till dig som inte skräms av utseendet.
Betyg: 3
Pris: 299 kr.
Finns att köpa på: Mshop.se

Köp din egen vibrator här!  (länk till Aller media shop)

ORALSEX-SIMULERARE

”Ora 2” från Lelo

De tungliknande rörelserna kunde ha varit lite tydligare, men rotationerna och vibrationerna (som intensifieras när du trycker vibratorn mot dig) känns nästan som the real deal. Så skönt! Högt pris, men även höga stilpoäng. Ora 2 har vunnit pris för sin design och det märks. Den här oralsex-vibratorn vill man ha framme.
Betyg: 5
Pris: 1 699 kr
Finns att köpa på: Sinful.se

”Sqweel 2” från Sqweel

Det plojiga utseendet till trots, så fungerar det här ”tung-hjulet” riktigt bra. De tio små silikontungorna roterar i tre olika hastigheter och hjulet kan snurra åt två olika håll. Det känns kanske inte som att bli slickad, men det är skönt ändå. Riktigt skönt. På minussidan finns den plastiga känslan och det avtändande surr-ljudet.
Betyg: 3
Pris: 549 kr
Finns att köpa på: Passionofsweden.se

”Womanizer pro” från Womanizer

Den här leksaken använder små pulserande tryckvågor för att stimulera klitoris. Det känns som att placera en värmelampa över könet och den sugande känslan är speciell, men oväntat skön! Orgasmerna kommer på nolltid. Den hade kunnat kännas lite lyxigare, med tanke på priset.
Betyg: 4
Pris: 1 599 kr
Finns att köpa på: Intima.se

VIBRATORER

”Siri 2” från Lelo

Lyxig sexleksak som stimulerar klitoris i takt med musiken du lyssnar på. Utseendet påminner om en fjärrkontroll så den kan ligga framme utan problem. Har olika och lite skojiga vibrationslägen att välja mellan. Varför inte komma i takt med lite reggaedunk? Rolig att testa ihop med en partner.
Betyg: 4
Pris: 1 359 kr
Finns att köpa på: Sinful.se

”Bamboo 10 speed rose gold” från Rocks off

En liten, elegant och diskret vibrator. Du behöver inte skämmas om den ramlar ur handväskan. Tyvärr låter den lite, men det är den enda nackdelen. Läppstiftet har olika vibrationslägen som växlar i både i styrka och frekvens, vilket är ett stort plus. Med den här snyggingen kammade testpersonen hem tre orgasmer på raken. Score!
Betyg: 5
Pris: 229 kr
Finns att köpa på: Lustjakt.se

”Ipo” från Picobong

En smidig vibrator som man kan fästa på fingret. Fräscht utseende, men inte lika lyxig och diskret som de övriga vibratorerna. Den kommer inte upp i lika intensiva styrkor, vilket är en nackdel. Skulle kunna användas som en dildo, om man vill att den ska stimulera på andra ställen än på just klitoris.
Betyg: 3
Pris: 349 kr
Finns att köpa på: Passionofsweden.se

DET LILLA EXTRA

”Lily 2” från Lelo

Den här vibratorn lämnar ingen besviken! Den har en snygg design och känns diskret samtidigt som den framkallar kraftfulla orgasmer. Den laddas upp via USB-sladd, har åtta vibrationslägen och är enkel att använda. Däremot tänkte testpersonen inte alls på den utlovade doften som produkten skulle ha. Det enda negativa är det saftiga priset.
Betyg: 5
Pris: 1 349 kr
Finns att köpa på: Sinful.se

”Transformer” från Picobong

Världens första könsneutrala sexleksak, vilket innebär att den passar alla parkonstellationer. Den har två ändar som vibrerar med tio olika lägen och i praktiken låter det toppen. Som singeltjej känns det dock som att du tar med dig ett cykellås till sängen. Ganska krångligt och opraktiskt. Men för ett par, och främst två tjejer, fungerar den nog bättre.
Betyg: 2
Pris: 999 kr
Finns att köpa på: Passionofsweden.se

”Playbrush” från Feelztoys

Tanken är att den här vibrerande penseln ska hetta upp förspelet om ni gillar att exempelvis slicka choklad från varandras kroppar. Den ser däremot mer ut att höra hemma i köket. Har du ingenting annat till hands skulle den möjligtvis kunna ge njutning som klitorisvibrator, men en plastig pensel mellan benen känns bara väldigt skumt.
Betyg: 1
Pris: 219 kr
Finns att köpa på: Lustjakt.se

Foto: All Over Press

Relaterade artiklar
Mycket tid hemma? 11 roliga sexleksaker att fördriva tiden med
Dildon är död – här är 6 sexleksaker för din klitoris