orgasm tips

Sju tips som ger dig trippelorgasm (jo, det är sant!)

1. Ställningen

Du ska ligga tillbakalutad, på rygg, och slappna av medan din partner koncentrerar sig på att smeka din klitoris med växelvis korta, intensiva och långa, lätta smekningar (eller hur du nu föredrar). Men det får såklart inte gå för dig redan här. Avbryt när du seglat iväg lite och det känns så där superskönt, tänk att ni ska stoppa vid nivå åtta om du föreställer dig en njutningsskala från ett till tio. När du nått en åtta där är det dags att gå vidare till nästa steg.

2. Slicka

Nu ska din partner övergå till att slicka dig i cirkelformade rörelser i ett par minuter, utan att koncentrera sig på klitoris. Hela området därnere ska stimuleras, rent allmänt liksom. Om du inte är ett fan av oralsex så går det förstås bra även med fingrar eller med en vibrator.

Tips: Så får du maxade orgasmen som du aldrig fått tidigare

3. Tillbaka till klitoris

Dags att skruva upp hettan och återvända till klitoris igen, nu ska fokus vara där det är som allra hetast. Din partner ska fortfarande använda tungan, eller fingrarna om du föredrar det, och intensifiera beröringen så att det nästan blir lite för skönt. Fortsätt tills du nästan, men bara nästan, kommer. Du får inte passera den där punkten där det inte längre finns någon återvändo! När allt är som härligast är det dags att lämna den här övningen för att gå vidare till nästa steg…

4. G-punkten i fokus

Nu ska din partner föra in ett finger i dig, för att kunna stimulera din G-punkt. Tips: Han (eller hon!) ska försiktigt stimulera den främre slidväggen, med fingret vänt i riktning mot din navel. Där är experter och forskare nämligen relativt eniga om att G-punkten sitter, ungefär fem centimeter in. Prova er fram, var det känns som allra mest och skönast varierar och ingen tjej är den andra lik.

Lista: 11 enkla knep för ett hetare sexliv

5. Stimulera anus

Samtidigt som din partner gör som vi beskrivit i punkt fyra, ska han försiktigt och mjukt stimulera anus med till exempel en fjäder, en minivibrator eller ett finger för att ta dig till sjunde himlen och ditt livs första trippelorgasm!

Glöm inte…

Se varandra i ögonen! Det skapar en intim, underbar känsla och det finns en kemisk förklaring (kemi har aldrig känts hetare!) Ögonkontakten får nämligen din hjärna att frigöra må bra-hormonet oxytocin.

Testa: 7 sexiga sätt att onanera med din partner

Foto: All Over Press