sexminnen

SOLOs läsare avslöjar: "Våra hemliga sexminnen"

Jag hade sex med en tjej

”Jag hade sex med en tjej. Jag har alltid vara nyfiken på hur det skulle vara, så när jag blev singel bestämde jag mig för att det skulle vara ett av mina mål. När jag väl fick chansen, efter typ nio månader som singel, så kände jag att ”What the hell, nu kör vi!”. Det var en konstig upplevelse. Det kändes lite som att vara oskuld igen, jag visste liksom inte vad jag skulle göra. Brösten var väl en sak, och mycket längre än så hade jag kanske inte kommit i mina fantasier. Tjejen i fråga var väl inte superförstående heller, och jag förstår att hon blev lite besviken. Hon slickade mig och det var superskönt, men jag kunde inte återgälda på samma sätt – jag visste ju inte hur man gjorde! Dessutom blev jag jättetrött i tungan. Ändå ångrar jag inte upplevelsen, för nu vet jag ju att tjejsex inte är något för mig.”
Jonna, 29

Han var min bästis ex

”Jag hade alltid varit lite avundsjuk på en av mina bästa kompisars kille. Han var snygg, smart, rolig och de verkade ha det så bra ihop. Själv verkade jag endast träffa svin. De var tillsammans i ganska många år, och vi blev bra kompisar med tiden. Så när de gjorde slut fortsatte vi att hänga. Vid ett sådant tillfälle var vi hemma hos honom och kollade på film. Efteråt skulle jag sova över, för han bodde ute på landet, så vi bäddade i den stora bäddsoffan och somnade. På natten vaknade jag av att han försiktigt smekte mig upp och ner längs ryggen. Jag hade aldrig uppfattat något intresse från hans sida tidigare, så jag intalade mig själv att han kanske drömde eller något. Men det fortsatte, och snart makade han sig närmare. När jag lade en hand på hans lår gick det plötsligt fort. Vi hade sex och efteråt kändes det lite smutsigt när jag tänkte på min vän. Det hände aldrig igen, och jag har heller aldrig berättat för min tjejkompis.”
Helena, 21

Relaterat: Sex fördelar med att ha sex (som du inte ens visste om!)

Min onanistund i solen

”Ett av mina bättre sexminnen har jag med mig själv faktiskt. Det var i somras, och jag låg på balkongen och solade. Den ligger några våningar upp, men har viss insyn. När jag hade legat där i solen ett tag började tankarna vandra och jag började fantisera. Då fick jag plötsligt för mig att klä av mig naken. Tänkt och gjort krånglade jag av mig trosorna och bikinin, och låg där helt naken i solen. Det gjorde mig ännu mer upphetsad, så efter ett tag började jag smeka mig själv. Jag tror inte att någon såg mig, men tanken på att det kanske gick gjorde mig så våt! Det blev en väldigt skön orgasm.”
Anja, 27

Oralsex på skoltoaletten

”Jag gick i trean på gymnasiet och visste att en kille i årskursen under gillade mig. Så en eftermiddag gick jag fram till honom och sa ”Du, vi skolkar sista lektionen” vilket han glatt gick med på. Jag drog in honom på en av skoltoaletterna, gled ur mina trosor och drog upp kjolen. Han slickade mig där och då. När jag hade kommit klädde jag på mig och sa ”Tack, det var skönt”. Han stammade fram ”Men jag då?” men jag bara log och gick därifrån.”
Maria, 25

Hans snopp var för liten

”När man har sex och är galet kåt och hans snopp hela tiden slinker ut! Gaaah! Det hjälpte ju inte att han var i minsta laget… Har aldrig haft ett mer frustrerande ligg i hela mitt liv!”
Kajsa, 26

Visste du att? Sex dagliga rutiner som förstör din sexlust

Alla såg allt

”Det här är så pinsamt att jag knappt vågar berätta det. Jag var på fest och hade lovat mig själv att ta det lugnt, för när jag dricker kan jag bli lite vild. Men så startade någon ett shotsspel och då ville jag såklart vara med, och vips var jag sådär full som jag inte skulle bli. Jag började flörta med en kille, och efter ett tag satt jag gränsle över honom i soffan (i min korta klänning!) och råhånglade. Det blev ganska intimt om vi säger så, och vi fortsatte ändå trots att vi satt mitt i vardagsrummet bland allt folk! Jag vill inte tänka på hur många som såg – eller vad de såg!”
Sara, 22

Läs mer om sex:
Q&A: 12 svar på vanliga frågor om sex och relationer
Tips: Sju tups som ger dig trippelorgasm (jo, det är sant!)
Har du koll? Så ser den perfekta penisen ut (och så viktig är storleken!)