vara varsta engangsligg

SOLOs läsare berättar: "Våra värsta engångsligg"

Ett one night stand kan vara det bästa som finns. Men det finns engångsligg som är minnesvärda av helt andra anledningar än för det heta sexet. Här är tolv mardrömsligg vi aldrig glömmer.

Allergichock mellan benen

Det var vardag, jag var nydumpad och tog ett glas på en bar med en vän. Han ville gå hem tidigt, men jag hade lagt märke till en het kille som satt ensam i baren. Jag tog mod till mig och sa till min kompis att jag skulle stanna, innan jag gick fram och satte mig bredvid den snygga killen. Jag hade ingen aning om vad jag skulle säga, men till slut frågade jag varför han var där ensam. Det visade sig att han var ett norrländskt snowboardproffs och att han bodde på ett hotell i närheten, som tidigare hade varit ett gammalt fängelse. När baren stängde bestämde vi oss för att gå dit. I hotellreceptionen köpte vi en kortlek och spelade sedan kort på hans rum som också var en gammal cell. Vi klädde slutligen av varandra och han berättade att han älskar att ge oralsex, ka-tjing! Allt var fantastiskt tills jag upptäckte att jag var lite väl svullen mellan benen efter några omgångar med hans tunga därnere. Jag frågade om killen hade ätit jordnötter på baren, vilket han tyvärr hade. Jag, som är superallergisk mot jordnötter, hade fått en allergisk reaktion i fiffi! Som tur var hade jag tabletter, så svullnaden gick ner ganska snabbt och vi kunde fortsätta. Däremot utan att hans mun eller hans händer kom i närheten av mig…
Minna, 23

Toatjejen

En decembernatt för några år sedan drog jag hem en kille från en klubb. Sexet var inget särskilt vad jag minns, men dagen efter var desto mer minnesvärd. Jag skulle jobba tidigt i julruschen så jag smög upp, fortfarande full, för att gå till jobbet. Innan jag gick behövde jag gå på toaletten. Där la jag världens korv och tog slut på toalettpappret. Jag lämnade sedan en lapp med mitt nummer plus en ursäkt för att pappret tog slut. Därefter köpte jag frukost på McDonalds som jag spydde upp direkt utanför. Gick till jobbet och sov på lagret, vaknade och spydde, skyllde på magsjuka och lämnade jobbet mitt i julruschen.
Alice, 24

”Tyvärr råkade jag spy upp ölen, men det verkade ändå ha fungerat”

En kväll med Barney Stinson

Vårt tjejgäng hälsade på en tjejkompis i München över nyår. En av kvällarna var vi ute och drack öl. På stället satt det en kille som såg exakt ut som Barney Stinson i ”How I met your mother”! Jag tänkte, ”en sån här chans får man bara en gång i livet” och la in en charmoffensiv. Mitt sätt att impa på honom var att svepa ett helt, tyskt ölstop (typ en liter). Tyvärr råkade jag spy upp ölen så att han såg, men det verkade ändå ha fungerat. Han tog nämligen med mig till något fancy hotell där han hyrde ett rum åt oss. Vi hade jätteporrigt sex, sådär som det blir när man måste prata engelska med varandra och dessutom är full. På morgonen drog jag på mig underkläderna och smög ut. Jag klädde på mig resten av kläderna i hallen inför diverse turister. Fortsättningsvis stannade inte hissen i entrén utan mitt i frukosten, och jag tänkte ”han har ju betalat för det här”, så jag trängde mig i kön till buffén, tog ett stort glas apelsinjuice som jag drack på vägen ut och lämnade på någon barnfamiljs bord. Barnfamiljen trodde förmodligen att jag hade fått betalt för att bo på hotellet den natten… När jag kom ut från hotellet kom jag ihåg att jag var i München. Och inte hittade hem till min tjejkompis.
Kamile, 21

”Det blödde hur mycket som helst”

Jag och en random snubbe skulle åka hem tillsammans efter en festkväll, när jag ramlade i en rulltrappa på väg från klubben. Hela knäet slogs upp och det blödde hur mycket som helst, men jag var ju full och ville ligga så jag följde med honom ändå. Dagen efter kunde jag inte röra knät och fick bli halvt buren av snubben till bussen. Jag fick gå på kryckor i två veckor.
Amanda, 19

Den tatuerade kocken

När jag bodde i London klädde jag och min roomie ut oss till kniv och gaffel på en Halloweenfest. Våra episka ugnsfoliekostymer drog till sig mycket uppmärksamhet, bland annat från en kille som jobbade som kock. Han förklarade att min knivoutifit var för bra för att vara san, eftersom han var kock, och sen pratade vi hela kvällen. Vi bestämde oss för att gå hem tillsammans. På vägen hem stannade han plötsligt mitt på gatan och drog ner sina byxor för att visa några tatueringar som han hade gjort på knäna. Eftersom han var brutalt het struntade jag i att han verkade lite knäpp. Hemma hos honom nämnde jag att jag inte äter kött – och helvetet bröt loss. Han sa att “hans kvinna” ska kunna äta allt han lagar eftersom hans stolthet ligger i maten. I vad som kändes som timmar försökte han övertala mig att börja äta kött. Annars kunde vi, enligt honom, aldrig bli ihop. Som tur var vill jag inte bli ihop med någon som har ett så stort problem med att jag är vegetarian! Men sexet var bra i alla fall.
Cecilia, 20

”Ur skuggorna lösgjorde sig inte mindre än fyra katter”

Crazy cat man

En kväll när jag gick på gymnasiet smet jag in på en klubb i Stockholm. På den tiden låg jag med allt som rörde sig, men helst killar som bodde i innerstan så att man slapp åka långt. Eftersom jag hade missat sista tunnelbanan hem och inte hade råd med taxi tänkte jag att jag skulle hitta ett ragg. En man i cirkusdirektörsmustasch och seglarskor började ragga på mig och eftersom han var en sexa på en tiogradig skala, tänkte jag ”Okej, whatever”. När vi satte oss i taxin och han hade tryckt in sin aspackade kompis bredvid mig i baksätet sa han ”Solna” till taxichauffören, vilket ligger en bra bit utanför stan. I trapphuset frågade han ”Du är väl inte allergisk mot katter?”. Jag svarade ”nej” och vi gick in i den mörka lägenheten. Där möttes jag av en stank av kattlåda. Ur skuggorna lösgjorde sig inte mindre än fyra katter. Redan då kände jag ”nej, det blir inget ligga” men klockan var typ fem på morgonen, så jag stannade. Han bäddade ner sin packade kompis i vardagsrummet och bjöd mig på päronkonjak. Sängen hade inte fått nya lakan på flera månader och det luktade ungkarl överallt. När vi gick och la oss frågade jag om vi skulle stänga dörren men han sa nej för att ”katterna krafsar så mycket”. När han insåg att det inte skulle bli något ligga somnade han medan jag låg klarvaken till klockan nio för att det satt en fet, vit katt vid mina fötter och stirrade på mig hela natten.
Gustav, 24

Den trista komikern

Jag hade haft en hangup på en halvkänd, mycket äldre komiker i flera år och när min kompis såg honom på Tinder gick jag in i fullt stalker-mode! Laddade ner Tinder, ställde in filtret på enbart hans ålder, toksvajpade tills jag hittade honom och lajkade hans bild. Han hade redan lajkat mig och jag höll inte igen, utan började direkt skriva ganska snuskigt. Han blev såklart helt förförd och vi sågs på en liggdejt. Tyvärr hade jag laddat för det här i åratal, så när det väl hände var det inte alls lika bra som i fantasin – han hade druckit lite för mycket och hade en säng som man kan hissa upp och ner, som på sjukhus. Så himla avtändande! Sexet var varken galet eller ovanligt, som man kan hoppas på med någon äldre. Jag svarade inte när han ville ses igen. Förut brukade jag alltid fantisera om honom om jag hade svårt att komma med någon annan kille, men nu funkar det inte längre.
Aida, 23

Romantikern på sandstranden

Jag hittade en jättesöt, ganska ung kille på ett dansgolv i Australien. Eftersom vi båda bodde på hostel bestämde vi oss för att gå till stranden och ligga. Det var verkligen hemskt. Sand överallt; i munnen, i fiffi, i håret. Efteråt satt vi bredvid varandra på stranden och kollade ut över vattnet och jag ville bara hem till mitt rum, duscha och gå och lägga mig. Då la han armen om mig och sa ”this is the most romantic thing I’ve ever done”. Kommer inte ihåg vad jag svarade, men kul att en av oss var nöjd i alla fall.
Elsa, 22

”Mamma bad honom stanna på frukost…”

Det ouppfostrade lammköttet

Jag råkade dra hem en liten kille från en typisk 18-årsklubb när jag bodde hemma tillfälligt. Jag hade helt glömt bort att mamma skulle jobba hemifrån dagen därpå. På morgonen ville jag dö och försökte få ut honom, men mamma bad honom stanna på frukost. Hon hörde hela vår frukostkonversation eftersom matbordet står i vardagsrummet där hon jobbade. Där och då kom det fram att han gick på gymnasiet! Det märktes bland annat när han åt upp båda äggen som jag hade stekt åt oss…
Annie, 25

”Duschslangen låg bredvid och pumpade ut vatten”

Jag drog hem en snubbe som jag var bekant med. Vi var båda väldigt fulla och jag var typ imponerad över att vi ens lyckades ha sex när vi kom hem till mig. På morgonen vaknade jag och tänkte först att han hade gått hem då han inte låg kvar i sängen. Jag satte mig upp, satte ner foten och det plaskade till. Tittade ner och såg att hela min etta var fylld med vatten. Typ två, tre centimeter över hela golvet. Jag hörde konstiga ljud från badrummet och vadade i princip dit, fortfarande helt förbryllad. Öppnade dörren och där låg killen, helt naken, i min dusch. Duschslangen låg bredvid och pumpade ut vatten. Han vaknade, jag började gråta och ringde min kompis medan han tog en liten skrapa och försökte få in vattnet i badrummet. Min kompis trodde att någon hade dött när jag ringde, men sa åt mig att sluta gråta och torka upp vattnet. Vi gjorde det i någon timme och jag blev på bättre humör. Sen plingade det på dörren. Det var en granne som undrade varför det var vatten i trapphuset. Då fick jag torka upp det också. Killen däckade i min säng och vägrade gå förrän klockan sju på kvällen. Min router hade dessutom gått sönder eftersom den stod på golvet. Han sa att han skulle fixa en ny till mig. Det gjorde han aldrig.
Sally, 24

Provsmakaren

En kille frågade om han fick ”smaka på mig” när vi hade sex. Okej, tänkte jag och antog att det var hans sätt att säga att han ville gå ner på mig. Det ville han förvisso, men det han menade med ”smaka på mig” var verkligen att smaka på mig. Han rörde sig ner mot mina fötter och slickade mig från tårna, upp över magen, i armhålan, i örat och över hela mitt ansikte. Alltså ingen sexig liten retsam slick utan verkligen slabbigt, med hela tungan! Well well, han sa att det smakade gott.
Corinne, 25

”Jag hade alltså gått in i fel rum och lagt mig naken bredvid en kille”

Tjatmostern i mörkret

Jag var i Australien och backpackade med några kompisar. En kväll raggade jag upp en holländare som bodde på samma hostel. Problemet med hostel är ju att alla sover i sovsalar. Vill man ligga får man alltså räkna med att ens rumskompisar är i samma rum. Vi gick till hans rum och hade sex. Så pass mycket sex att kondomerna tog slut. Jag hade fler på mitt rum så jag klädde på mig och smög ut ur rummet för att hämta dem. När jag skulle tillbaka var det mörkt och tyst, så jag smög fram till killens säng med en kondom i handen, klädde av mig naken och la mig under täcket. Jag började ta på honom och upptäckte att han hade kalsonger på sig. ”Varför har du klätt på dig, ska vi inte ligga?” frågade jag. Han svarade ”Va? Nej, jag är trött.”, varpå jag utbrast, lite irriterat, ”Men jag gick ju och hämtade en kondom och är jättekåt!” Han fortsatte säga att han var trött och undrade om inte jag kunde lägga mig i den tomma sängen ovanför. Jag blev helt paff och fortsatte tjata om att ligga. Men han vill inte och sa att han gillar en tjej han reser med och att det inte är en bra idé om vi ligger med varandra. Jag fattade ingenting eftersom han hade bett mig sova med honom precis innan. Efter en stund började mina ögon vänja sig vid mörkret, och jag upptäckte ett stort skåp som stod bredvid sängen. Det stod inte där förut. Jag vände mig till killen och sa förskräckt ”Are you Carl?!”. Han svarade ”No!” Jag hade alltså gått in i fel rum och lagt mig naken bredvid en kille som låg och sov och tjatat om att få ha sex med honom. Jag bad tusen gånger om ursäkt och sprang ut i korridoren. Där stod Carl som undrade varför jag dröjt så.
Signe, 21

Foto: Thinkstock