sexfantasier

SOLOs läsare: "Vi förverkligade våra sexfantasier"

Varannan svensk har sexuella fantasier de inte lever ut. Den vanligaste anledningen är att de inte tror att partnern skulle vilja vara med och förverkliga dem. Tre läsare som vågat ta steget berättar!

”Det dröjde länge innan jag vågade testa”

Jag har alltid fantiserat om analsex och upplevt det området som det mest sexuellt laddade på hela kroppen. Alla pratar ju om att det är så mycket analsex hit och dit, men så har det inte varit för mig. Ingen av mina killar har velat närma sig den zonen eller föreslagit att vi ska göra det. Jag har hört massor om killar som ”bara vill ha analsex” och tjejer som helst avstår, som ”ställer upp” men menar att det ”inte är deras grej” eller alla de som ”inte vill testa”.

Eftersom det är så här har jag skämts för att jag velat ha analsex och för att jag blir kåt bara av tanken på det. Så har det varit sen jag var typ 17. Det dröjde ända till jag fyllde 27 innan jag fick leva ut min fantasi, om man nu kan kalla det så. Det var med en erfaren kille som definitivt gjort det många gånger förr. Vi hade varit tillsammans i några månader när det (äntligen) hände. Då var jag så pass mogen att jag vågade stå upp för mig själv mer. Så när vi hade förspel tog jag mod till mig och sa att jag ville att han skulle ta mig ”där”. Det var första gången jag vågade säga så, därför var jag rätt spänd på mottagandet. Men han gillade idén direkt och sa typ ”Vad bra att du säger det, jag har tänkt på att jag vill göra det ett tag. Din rumpa är världens sexigaste” och sen väntade han inte med att börja… Hur det var då? Tvärtemot vad mina tjejkompisar sagt var det underbart. Det gjorde lite ont, och vi fick ta det väldigt försiktigt. Men jag aldrig njutit så mycket, någonsin.

Det är inget varje dag-sex direkt, men världens bästa variation från vanligt vaniljsex. För mig är det ett obligatoriskt inslag i en lång relation. Min nuvarande kille håller med!

Till alla som fantiserar om att testa något i sängen, eller som bara vill ha sex på ett annat eller nytt sätt – säg det till din partner. Det är oftast enda sättet att få det man vill ha.
Maria, 32

sexfantasi bunden

Läsaren Louise berättar att hennes sexfantasi var att bli bunden.

”Jag ville bli bunden”

Det här var långt innan ”Fifty shades”-hajpen, tro mig. Jag har alltid tänt på hårda tag eller hur man ska förklara det. I övrigt är jag en helt vanlig tjej på 27 år. De flesta killar gillar helt vanligt sex och är inte så jättespännande att ligga med, om du frågar mig. Och det här med att säga exakt hur man vill ha det ingår inte riktigt i mina fantasier. Där ska han förstå exakt hur jag vill ha det, det ska vara ordlöst liksom.

När jag träffade min nuvarande kille förändrades mitt sexliv helt. Han var en helt vanlig kille egentligen, en före detta lärare som pluggade till mäklare. Jag träffade honom via Match.com och vi inledde något.

Han fattade precis hur jag ville ha det, för han gillade samma. När vi var i London på weekendresa gick vi in i en sexshop och köpte handbojor, eftersom det inte gick att binda mig i sänggaveln på hotellet. Känslan av att ge sig till någon annan och bara ta emot är fantastisk!

Vi har testat mycket tillsammans. En annan fantasi han haft är trekant med en annan tjej och det har vi gjort, det blev lite stelt och inte riktigt som vi tänkt oss men det är sånt man får hantera. Det blir inte alltid som i sexfantasierna, verkligheten är verkligheten, helt enkelt.

Jag har aldrig direkt skämts över mina fantasier, men jag har haft svårt att berätta om dem för mina killar eftersom jag känt på mig att de inte delade mitt intresse.
Louise, 27

Läs även:
Sju tecken på att du är riktigt bra i sängen
Guide: Så använder du sexleksaker när ni har sex
”Hur berättar jag för min partner att jag har en könssjukdom?”

”Jag drömde om sex med andra tjejer”

Tidigare har jag alltid tagit för givet att jag är hetero. Jag är uppväxt i en fördomsfull familj och fick tidigt lära mig att lesbiska ser ut och är på ett visst sätt (maskulina och grabbiga!) och sån var, och är, ju inte jag. Däremot blev jag kär i en tjej i högstadiet men då fantiserade jag inte om sex med henne, jag var kär på ett annat sätt. Mina sexfantasier om tjejer kom senare, då hade jag haft ett par pojkvänner och det funkade bra med dem. Men jag brukade dagdrömma om att ligga med en tjej (ofta någon jag träffat IRL) och ibland drömde jag om tjejsex, även på nätterna. Det var oskyldiga drömmar, att bara få ta på någons bröst var sjukt hett för mig då. När jag onanerade var det ofta en tjej som dök upp i mina tankar…

Första gången jag levde ut fantasin om sex med en tjej var lite osäker och konstig, på efterfest hos en lesbisk tjej jag lärt känna, med hennes kompis. Men det var sjukt bra ändå och jag blev sugen på att fortsätta.

Idag är jag tillsammans med en tjej och med henne får jag leva ut de där fantasierna hela tiden.
Camilla, 24

Sexfantasier i siffror

Om vanliga, kvinnliga fantasier.

81% har fantiserat om att ha sex på en ovanlig plats
66% har fantiserat om att ligga med någon som inte är den vanliga partnern.
64% har fantiserat om att bli dominerad.

Och männen då?
Det här fantiserar han om…
84% har fantiserat om att ha sex med två kvinnor
83% har fantiserat om att ha sex med någon som inte är den vanliga partnern.
80% har fantiserat om att få utlösning på partnern.

Läs även:
Baaams läsare berättar: ”Våra värsta engångsligg”
Baaam testar sexleksaker – de blev bäst i test
Vad tycker män om sex – egentligen?

Foto: IBL

Källa: Journal of sexual medicine