Rolf Lassgård i En man som heter Ove

Test: Har din snubbe blivit gubbe?

Du trodde att din pappa och morfar var av en annan sort, eftersom de är från en annan generation. Din egen kille eller man kommer aldrig bli sådär gubbig! Men jodå, allt har sin tid. Frågan är bara exakt hur långt fram i processen din snubbe kommit?
19 godissorter som avslöjar att du är gängets pensionär
Slå på ljud

Pensionärer är vi allihopa. Framför allt eftersom vi under 2020 åldrades flera decennier, kändes det som. Så på samma sätt som du själv inser hur du kan bocka av fler och fler av alla egenskaper på tantlistan (oooh-ljuden, växtintresset och fotriktiga skor är bara några) och alltmer börjar likna din mamma, så har du börjat reta din snubbe för att han lagt sig till med en del egenskaper som definitivt signalerar äldre herre.

Men innan du gör testet, glöm inte: Man måste kunna skratta åt det också. Många av de här egenskaperna signalerar också att man är oerhört trygg i sig själv – och det är ju ändå goals. Han har varit med förr, han orkar inte göra sig till – och visst kan man bli lite less på allt som kan gå fel? Och ålderskrämpor får vi allihopa. Och egentligen är väl dina egna tantiga eller gubbiga drag inte så dumma när du tänker efter?

Nå, exakt hur gubbig är han? Gör vårt test och se!

21 tecken på att din kille eller man är på väg att bli gubbe

Foto: Skärmdump/TT

Inspirerat av: Café, MåBra

Relaterade artiklar
21 godissorter som du bara gillar om du innerst inne är en pensionär
Quiz: Svarar du ja på mer än 6 frågor har du definitivt blivit tant
Vid den här åldern börjar du bli som din mamma