Tre enkla trick för att njuta ännu mer när du onanerar

Tre enkla trick för att njuta ännu mer när du onanerar

Det är dags att återupptäcka världens skönaste sex: det mellan dig och ett par fingrar.

Bland alla sexleksaker, tips och tricks glömmer vi lätt att det enklaste redskapet är gratis och tillgängligt 24/7. Vi snackar givetvis om dina egna (eller någon annans) fingrar. Bäst av allt: du riskerar inte att få några sjukdomar, du kan inte bli gravid och det är stört skönt. High five! Såhär får du in mer fingeraction i ditt sexliv.

Inspiration: 8 ställningar att testa helt själv

#1 Smek dig själv förutsättningslöst

Även du som har svårt att komma på egen hand och behöver hjälpmedel för att njuta av onani, kan pröva att smeka dig själv förutsättningslöst. Låt själva stunden vara målet, inte en orgasm. Sätt på musik, låt det ta tid och gör det till en avslappnande stund.

#2 Växla tempon och fingrar

Smek dig själv snabbt och intensivt för att sedan jobba långsamt och försiktigt. Fokusera enbart på din klitoris eller för in ett finger samtidigt. Fortsätt tills du nästan kommer, stanna upp och fortsätt igen. Pröva även att smeka dig själv med olika fingrar. Det känns nästan som att någon annan tar på dig om du byter från dina ”vanliga” fingrar.

#3 Testa med din partner

Att bli fingrad av någon känns lite fnittrigt retro, sådär som det var precis när vi började ha sex. Många verkar tro att vi växer ifrån det här i vuxen ålder, men det kunde inte vara mer fel. Känns det svårt att förklara vad du gillar? Låt din partner titta på när du tillfredsställer dig själv eller för hens händer dit du vill ha dem. Oavsett är det viktigt att du får fram vad som är skönt för dig.

Relaterat:
Därför kan onani bota ditt sötsug
Fem knep mot vanliga underlivsproblem
Fyra enkla knep som maxar din orgasm

Foto: All Over Press