bli-tillsammans-med-ex-1000x618

Tre saker att tänka på innan du dejtar ditt ex

Vill du bli tillsammans med ditt ex igen eller bara längtar efter lite ex-sex? Ta dig en funderare först och läs de här tre punkterna - tre saker att tänka på innan du dejtar ditt ex.

Vi har alla varit där och funderat på om det är smart att dejta ett ex igen eller inte. Och oavsett om du gör det eller inte finns det tre punkter du bör tänka på innan du väljer att gå tillbaka till exet – eller helt enkelt bara mötas upp för lite ex-sex.

1. Har du riktiga känslor?

Är du fortfarande kär, eller handlar det om att du är singel och uttråkad? Om det är sex du är ute efter, fundera på om du klarar att ha den typen av förhållande med ditt ex. Räkna med att hen kommer ligga med andra, och hur känner du inför det?

2. Har du en romantiserad bild?

När vi saknar någon kommer vi oftast bara ihåg de bra sakerna. Gör en ärlig värdering av hur ert förhållande var och hur du mådde när var tillsammans. Vill du må så igen?

3. Påminn dig själv om varför det tog slut

Tänk på allt som ledde fram till att ni gjorde slut och ta reda på om någonting har förändrats. Om ni gjorde slut för att hen var svartsjuk eller festade för mycket, undersök om dessa beteenden verkligen har förändrats. Annars är det är ärligt talat ingen idé.

Läs även:
Så träffar du en partner (expertens bästa tips!)
25 intima frågor om sex – som du vill ha svar på
Baaams läsare: ”Vi förkverkligade våra sexfantasier”

Foto: IBL