Vad betyder dina sexdrömmar egentligen?

Vad betyder dina sexdrömmar egentligen?

Sex med en främling, någon av samma kön eller kanske chefen? Så här ska du tolka dina våta drömmar...

Att ha sex med en kändis: Det kan ju helt enkelt vara så att personen ifråga har dykt upp i dina tankar en del på sistone, eller hur? Inte så konstigt om vi snackar Jake Gyllenhaal. Eller Ryan Gosling, för all del. Om du är singel kanske det är en liten påminnelse om att din idealman finns där ute. Eller så är du bara sexuellt frustrerad.

Att ligga offentligt: Om du drömmer att du plötsligt har sex bland folk, och du känner dig osäker i situationen, kan det bero på att du är rädd för vad folk säger bakom ryggen på dig. Om du däremot gillar vad du gör i drömmen, kan det tyda på att du älskar ditt sexliv och vill prata högre om det. (Åh, visst älskar vi sådana här drömtydargeneraliseringar?!).

Att ha sex med en främling: Kanske vill du utmana något som är stillastående och tråkigt, kanske befinner du dig i en tråkig relation? En främling som dyker upp i en sexig dröm symboliserar att du längtar efter ett hett möte.

Att sexdrömma om chefen: Om din chef är het det ju inte konstigt att hen gör sig påmind i ditt undermedvetna, i mer förbjudna sammanhang. Annars kan det symbolisera att du tänder på makt och att du går igång på att vara undergiven.

Att du är otrogen: Det här är en av de vanligaste sexdrömmarna. Drömmen kan lätt kopplas till dina djuriska instinkter, men den tenderar också att dyka upp när du vill ta ett stort steg. Kanske är du osäker på det du har och vill leka med tanken i drömmarnas värld? Kanske är du redo att gå vidare? Bara du vet.

Att din partner är otrogen mot dig: Här finner vi potentiella anledningar i en rädsla att bli övergiven, eller att du är osäker på om du är mer seriös med din relation än din partner.

Att drömma om någon som är mycket äldre: Ålder kan stå för trygghet, och en dröm om att bli omhändertagen. Det kan också vara en känsla av att vilja bli åtrådd.

Att drömma homosexuella drömmar (om du är hetero): Kanske vill du utforska din sexualitet? Kanske är du inte alls så hetero som du antagit? Bland heterosexuella kvinnor är samkönat sex en otroligt vanlig fantasi. Bara du vet om du vill gå vidare och förvandla fantasi till verklighet.

Bildkälla: giphy.com
Källa